Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florin Gardoş a vorbit deschis despre situaţia lui, după ce Mangia l-a trecut pe linie moartă: ”Trebuie să discut cu cei din conducere!”

VIDEO | Florin Gardoş a vorbit deschis despre situaţia lui, după ce Mangia l-a trecut pe linie moartă: ”Trebuie să discut cu cei din conducere!”

Superliga

Comentarii

Florin Gardoş spune că şi-ar dori să rămână la Craiova, dar numai dacă va juca mai mult. Fundaşul de 30 de ani a avut doar cinci apariţii în acest sezon, în toate competiţiile.

Florin Gardoş a prins în 2014 transferul carierei, la Southampton, dar a avut multe probleme medicale care l-au împiedicat să confirme. În februarie 2018 a venit cu mult entuziasm la Craiova, în speranţa că are şansa să-şi reintre în formă, dar a jucat prea puţin. În acest sezon a prins doar cinci meciuri, iar Gardoş spune că va avea o discuţie cu cei din conducere. Fostul internaţional susţine se simte bine în Craiova, dar are nevoie să joace mai des.

”Nu pot decât să le mulţumesc (n.r. fanilor), mă întâlnesc cu oamenii zi de zi, fie că mă duc la un magazin sau pe stradă, lumea îmi zice că îşi doreşte să joc. E un lucru care mă face să mă simt bine şi să îmi doresc să rămân. Nu ştiu ce va aduce 2019. Habar nu am. Eu am încercat tot timpul să mă antrenez cât mai bine, să îmi fac treaba, dacă nu am jucat asta a fost alegerea antrenorului.

Îmi doresc să treacă odată perioada asta. Parcă în ultimii 3-4 ani nu am reuşit să redescopăr plăcerea de a juca fotbal, nu am avut continuitate deloc. Asta îmi doresc, să am continuitate pentru că altfel nu am cum să revin la nivelul la care îmi doresc eu în primul rând şi ştiu că lumea are aşteptări mari de la mine. Asta îmi doresc, puţină continuitate şi să mă ridic la nivelul aşteptărilor.

Îmi doresc să rămân. Trebuie să am nişte discuţii cu cei din conducere. Eu îmi doresc să rămân, dar în condiţiile astea nu am cum să rămân pentru că nu sunt fericit. Şi dacă nu mă simt bine într-un loc, nu are rost să stau”
, a declarat Florin Gardoş.

Afla mai multe despre: florin gardosu craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare