Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florin Gardoş şi un gest tot mai rar întâlnit în fotbal: "Credeţi-mă că nu m-am gândit o secundă la asta!"

VIDEO | Florin Gardoş şi un gest tot mai rar întâlnit în fotbal: "Credeţi-mă că nu m-am gândit o secundă la asta!"

Fotbal intern

Comentarii

Fundaşul echipei Poli Iaşi, Florin Gardoş, a mărturisit că a pus banii în plan secund, atunci când a semnat cu formaţia antrenată de Flavius Stoican.

Poli Iaşi a învins, vineri seară, Viitorul chiar la Ovidiu, succes în urma căruia ieşenii s-au ales cu o primă consistentă. Gardoş a punctat, însă, că nu pentru bani a ales să meargă la Iaşi.

"În momentul când am venit aici, crede-mă că nu m-am gândit o secundă la bani. Pentru mine important e că joc, sunt trei meciuri pe care le-am jucat. Ar fi extraordinar pentru mine şi pentru noi să ne calificăm în play-off. Asta ar fi cel mai important.

Eu am renunţat la o sumă destul de importantă de bani în momentul în care am plecat de la Craiova şi în momentul ăsta chiar nu mă interesează. Normal, sunt bineveniţi, dar nu de-asta am venit aici", a explicat Florin Gardoş, la Telekom Sport.

Formaţia Politehnica Iaşi a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a 24-a a Ligii I.

Golul a fost marcat de Boris Garros, în minutul 85, dintr-un penalti acordat pentru un fault la Platini.

În minutul 44 de la gazde a fost eliminat Drăguş, după ce a primit al doilea cartonaş galben în decurs de trei minute. În minutul 66, a fost eliminat şi Semedo, de la oaspeţi, tot după al doilea galben.

Afla mai multe despre: gardos 

viewscnt
Articole similare