Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Florin Mergea şi-a găsit o nouă pasiune. Tenismenul se pregăteşte pentru o cursă de 24 de ore în SimRacing!

VIDEO | Florin Mergea şi-a găsit o nouă pasiune. Tenismenul se pregăteşte pentru o cursă de 24 de ore în SimRacing!

Tenis

Comentarii

Vicecampionul olimpic la tenis în proba de dublu a devenit unul dintre cei mai buni piloţi de simulator din România. El se antrenează pentru cursa de la Spa-Francorchamps, de la sfârşitul acestei săptămâni, care va dura o zi.

Florin Mergea sărbătoreşte ”Ziua Internaţională a Jocurilor Video” în simulator, pregătindu-se pentru cursa de pe circuitul belgian Spa-Francorchamps, din acest week-end.

„Am ales să vă arăt ce fac eu în simulator săptămâna aceasta, urmează două curse de anduranţă cu echipa Zecarul, una de 24 de ore şi una de 6 ore. Suntem pe circuitul de la Spa – Francorchamps, pentru etapa a doua a competiţiei, un circuit pe care eu îl cunosc foarte bine, unul favorit al meu” , a declarat Florin Mergea, vicecampion olimpic la tenis în proba de dublu la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016, pentru Sports Net Group.

Mergea recunoaşte că este înnebunit după motorsport şi IT, iar tenisul a devenit o pasiune abia cand a putut să îl practice exact aşa cum şi-a dorit.

„Prin tenis mi-am putut permite un simulator acasă pentru a-mi împăca nevoia de viteză în siguranţă şi confort” , a continuat Florin Mergea,  vicecampion olimpic la tenis în proba de dublu la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016.

Sportivul face parte din echipa Zecarul eSports, formaţia unui prieten bun, Dan Dracea. Împreună îşi doresc să o aducă la statutul de cea mai bună echipă românească de SimRacing. Mergea a terminat faimoasa cursă de la LeMans de 24 de ore, iar în weekend va concura împreună cu alţi 5 piloţi pe circuitul de la Spa.

„După cursa de la LeMans pe care am avut-o acum două săptămâni, cursa de la Spa este una dificilă. Circuitul este destul de scurt, mai ales în format MultiClass şi nu sunt foarte multe zone de depăşire în siguranţă” , a mai spus Florin Mergea, vicecampion olimpic la tenis în proba de dublu la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016.

viewscnt
Articole similare