Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florin Răducioiu îi avertizează pe oficialii lui Dinamo: "Nu vreau să mai trăiesc asemenea situaţii umilitoare"

VIDEO | Florin Răducioiu îi avertizează pe oficialii lui Dinamo: "Nu vreau să mai trăiesc asemenea situaţii umilitoare"
Comentarii

Dinamo a încheiat sezonul pe locul al treilea în play-out, iar Mircea Rednic a anunţat numeroase transferuri în această vară. Fostul atacant al "câinilor", Florin Răducioiu, a analizat situaţia echipei din Ştefan cel Mare.

"Ajungi într-o situaţie de nedescris şi incredibilă din multe puncte de vedere, dar acum ce contează este prezentul. S-a terminat campionatul şi trebuie ca managerul, de fapt, antrenorul Mircea Rednic să îşi facă o echipă în aşa fel încât să dea mari satisfacţii suporterilor în sezonul următor. Nu cred că se va mai accepta o asemenea situaţie şi un asemenea parcurs, cel mai negru din istoria fotbalului dinamovist. Nu vreau să mai văd, să trăiesc asemenea momente pentru că a fost o situaţie umilitoare după părerea mea.

Sper ca aceste revoluţii, cum le numeşte el, să fie benefice, să poată să aducă multe beneficii, multe avantaje, adică să fie totul pentru binele lui Dinamo. El ştie foarte bine ce este acolo, de ce persoane competente are nevoie pentru binele lui Dinamo" , a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin raducioiudinamo 

viewscnt
Articole similare