Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florin Tănase a recunoscut că nu a fost penalty: "În ultimul moment, m-am pus pe direcţia pe care voia să şuteze el în minge. Mă aşteptam să scoată un galben"

VIDEO | Florin Tănase a recunoscut că nu a fost penalty: "În ultimul moment, m-am pus pe direcţia pe care voia să şuteze el în minge. Mă aşteptam să scoată un galben"

Fotbal

Comentarii

FCSB a învins pe Sepsi, duminică seară, pe Arena Naţională, scor 2-1 (0-1), într-o partidă contând pentru etapa a 15-a a Ligii 1. Cea mai controversată fază a avut loc în minutul 55 al meciului când centralul Horaţiu Sfeşnic a acordat lovitură de la 11 metri, după un presupus fault la Florin Tănase.

Involuntar sau inconştient, Florin Tănase a recunoscut la "flash-uri" că a produs fault în atac, după ce s-a interpus între minge şi piciorul adversarului, exact în momentul în care Velev se pregătea să şuteze, fază pe care arbitrii o consideră fault în atac, deoarece atacantul nu a jucat mingea, ci doar a obstrucţionat adversarul.

"Sunt bucuros pentru reuşită şi pentru cele 3 puncte. A fost o minge pe sus, între mine şi jucătorul advers, eu în ultimul moment m-am pus pe direcţia care voia să şuteze el în minge şi el mi-a dat în picior. Acum nu ştiu, fault în atac, penalty. Sincer, nu mă aşteptam să primesc penalty. Mă aşteptam să scoată un galben. Am primit un gol dintr-o fază fixă, greşeli multiple, probabil şi a mea, am respins mingea. Ceilalţi nu au urmărit pe urmă, dar când greşim, greşim cu toţii, când marcăm e cu ajutorul tuturor. Avem un parcurs foarte bun, sperăm să o ţinem aşa până în decembrie", a declarat Florin Tănase, cel care a fost faultat în careu.

FAZA PENALTY-ULUI

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare