Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florin Tănase recunoaşte că FCSB a avut noroc cu U Craiova. A analizat şansele la titlu ale echipei sale

VIDEO | Florin Tănase recunoaşte că FCSB a avut noroc cu U Craiova. A analizat şansele la titlu ale echipei sale

FCSB

Comentarii

FCSB a învins-o pe U Craiova, scor 4-1, iar Florin Tănase a fost unul dintre marcatori. Căpitanul "roş-albaştrilor" a recunoscut, însă, că echipa sa a beneficiat şi de puţin noroc.

"Astăzi am avut şi noroc la cele două bare ale lor, trebuie să recunoaştem. Noi am marcat anul acesta doar două goluri la Botoşani, două goluri pe final cu Hermannstadt. Era greu de crezut că vom marca patru. Trebuie să vedem şi în următoarele meciuri dacă ne-am revenit.  Am făcut în această seară o partidă bună, am marcat multe goluri şi aceste reuşite cu siguranţă ne vor da încredere", a spus Tănase despre meciul de duminică seară. 

Decarul de la FCSB a vorbit şi despre singurul gol primit de echipa sa şi nu crede că Vlad a gafat: "După părerea mea nu a avut vină la golul primit, pentru că a fost centrare pe lung. Era greu să fie lângă bară. Mai demult am observat creşterea lui şi cu siguranţă va fi important pentru noi, pentru că l-am văzut şi la antrenament ce parade face. Îi trebuie încredere, atâta tot".

Mai are FCSB şanse la titlu? Florin Tănase a răspuns

"Eu am spus la conferinţa de presă înaintea meciului că dacă vom câştiga aceste două meciuri, cu Craiova şi CFR vom avea şanse la titlu. Rămâne de văzut ce vom face la Cluj. Dacă vom câştiga, avem şanse. Dacă vom pierde, e foarte greu. Nu cred că vom mai avea şanse", a mai spus Tănase. 

Afla mai multe despre: florin tanasefcsb 

viewscnt
Articole similare