Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fostul antrenor al FCSB-ului, surprins în timp ce cânta imnul Rapidului la derby-ul de pe National Arena


VIDEO | Fostul antrenor al FCSB-ului, surprins în timp ce cânta imnul Rapidului la derby-ul de pe National Arena

Superliga

Comentarii

Un fost antrenor al FCSB-ului a fost surprins în timp ce cânta imnul Rapidului, la derby-ul de pe National Arena.

Derby-ul Rapid - FCSB a adus cea mai mare asistenţă pe stadion din acest sezon. Peste 30.000 de spectatori au mers pe National Arena şi atmosfera a fost senzaţională, cum tot mai rar vedem în fotbalul românesc.

Printre spectatori şi-au făcut loc şi câteva personaje importante din fotbalul românesc. Un fost antrenor al FCSB-ului s-a lăsat dus de valul produs de fanii Rapidului şi a fost surprins când cânta imnul echipei din Giuleşti.

Fostul antrenor al FCSB-ului, surprins în timp ce cânta imnul Rapidului

Derby-ul Rapid - FCSB a atras multe personalităţi din lumea fotbalului românesc şi nu numai. Printre cei care au fost surprinşi la triuna oficială au fost Mirel Rădoi, Cosmin Olăroiu sau Anghel Iordănescu.

Printre spectatori a fost surprins, de asemenea, şi Bogdan Andone, fost antrenor la FCSB. Acesta a fost surprins în timp ce cânta imnul Rapidului, chiar înainte de fluierul de start. însă gestul nu este întâmplător.

În vârstă de 46 de ani, Bogdan Andone are trecut de rapidist. Fostul mijlocaş a jucat pentru giuleşteni în perioada 1996-1999. Ulterior, a fost secundul lui Marius Şumudică la Rapid.

De altfel, Bogdan Andone a colaborat cu Marius Şumudică şi după ce aceştia au plecat din Giuleşti. Fostul antrenor al FCSB-ului a lucrat alături de Şumudică şi la U Cluj, Al Shabab, Concordia Chiajna şi Astra Giurgiu.

În tot acest timp, Bogdan Andone a rămas un mare admirator al echipei din Giueşti şi merge să-şi susţină favoriţii de fiecare dată când are ocazia.

Bogdan Andone a fost antrenor principal la FCSB în perioada 1 iulie - 2 august 2019 şi şi-a dat demisia după doar 7 partide, din cauza intervenţiilor lui Gigi Becali la echipă.

Afla mai multe despre: bogdan andone 

viewscnt
Articole similare