Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fotbaliştii au ajuns la capătul puterilor din cauza izolării: "Sunt la pământ cu nervii!" Ce face un jucător de la Betis ca să treacă timpul mai repede

VIDEO | Fotbaliştii au ajuns la capătul puterilor din cauza izolării: "Sunt la pământ cu nervii!" Ce face un jucător de la Betis ca să treacă timpul mai repede
Comentarii

Oamenilor din lumea întreagă le este tot mai greu să stea în izolare, aşa cum cer autorităţile. Fotbaliştii nu fac excepţie, iar pentru ca timpul să treacă mai repede apelează la fel de fel de activităţi. Joachin de la Betis Sevilla s-a lăsat intervievat pe soţie, cu un filtru inediat de pe Snapchat.

Joachin Sanchez de la Betis este de fel un fotbalist căruia rar îi lipseşte zâmbetul de pe buze şi care răspândeşte bună dispoziţie în jurul său. Atacantul a arătat din nou că are un simţ al umorului dezvoltat. De această dată pe contul de Instagram. Soţia lui, Susana i-a luat un interviu extrem de amuzant. Joachin a ales un filtru de...bunică pentru a face ca totul să fie şi mai amuzant.

Susana: Ia să vedem...mâine la ce oră te trezeşti?

Joachin: O să mă trezesc la 08.30. 

Susana: Şi ce vei face atât de devreme?

Joachin: O să iau micul dejul, o să-mi fac exerciţiil pe care le am de făcut: încăzire 15 minute, o jumătate de oră partea superioară...mă antrenez.

Susana: Şi după ce te antrenezi, cum îţi vei umple timpul? 

Joachin: Nu ştiu..sunt la pământ cu nervii. 

Susana: Dar ce simţi?

Joachin: Simt o senzaţie de apăsare, multă apăsare. Din cauza situaţiei ăsteia...

Susana: Dar eşti cu mine...

Joachin: Da, dar...pe tine te suport trei sferturi de oră. Mai mult nu. Nu mai rezist!

 

Joachin are 38 de ani şi se află în cel de-al 12-lea sezon ca jucător al lui Betis Sevilla. 

 

Afla mai multe despre: coronavirusjoachin 

viewscnt
Articole similare