Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fotbaliştii de la CFR Cluj l-au enervat pe Edi Iordănescu! A aruncat cu ce a prins în mână. Ce i-a strigat lui Chipciu

VIDEO | Fotbaliştii de la CFR Cluj l-au enervat pe Edi Iordănescu! A aruncat cu ce a prins în mână. Ce i-a strigat lui Chipciu

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a jucat prin meci din play-off, după câştigarea Supercupei României cu FCSB, iar presiunea de pe banca tehnică şi-a spus cuvântul.

Edi Iordănescu, reacţie nervoasă în CFR Cluj - Academica Clinceni

După trofeul cucerit în urmă cu câteva zile, Edi Iordănescu a dorit să înceapă perfect play-off-ul Ligii 1, acolo unde se luptă pentru titlu cu liderul FCSB şi Universitatea Craiova. 

CFR Cluj a început seria meciurilor decisive cu Academica Clinceni, iar în primele 45 de minute campionii României au ratat pe bandă rulantă. Fie că a fost vorba de oamenii din atac sau cei din apărare, fotbaliştii lui Edi Iordănescu nu au găsit ţinta, lucru care l-a enervat pe antrenorul din Gruia. 

Prima dată, Edward Iordănescu a răbufnit după o ratare a lui Andrei Burcă, cel care a reluat cu capul peste poarta Academicii din faţa porţii. A fost momentul în care fiul fostului selecţioner s-a răzbunat pe o sticlă şi pe banca de rezerve. 

Ratările au continuat, iar la jumătatea primei reprize şi Alex Chipciu, introdus în minutul opt în meciul cu ilfovenii, a ratat poarta dintr-o poziţie ideală. Fostul fotbalist de la FCSB a trimis mingea mult peste din interiorul careului, iar Edi Iordănescu s-a ridicat din nou de pe bancă şi a strigat, supărat, în direcţia mijlocaşului. 

CFR Cluj - Academica Clinceni se vede în direct pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro.

 

Afla mai multe despre: cfr clujedi iordanescucfr cluj academica clinceniedi iordanescu reactie nervoasa 

viewscnt
Articole similare