Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fotbaliştii FCSB au început antrenamentele organizate. Imagini de la şedinţa de pregătire a roş-albaştrilor

VIDEO | Fotbaliştii FCSB au început antrenamentele organizate. Imagini de la şedinţa de pregătire a roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

FCSB s-a antrenat din nou la baza din Berceni, odată cu ridicarea stării de urgenţă, iar oficialii vicecampioanei au postat un clip video cu secvenţe de la şedinţa de pregătire pe pagina de Facebook.

Din 15 mai, România a ieşit din starea de urgenţă, iar FCSB a început pregătirea organizată. Elevii lui Bogdan Vintilă s-au pregătit în număr de căte patru, în timp ce erau supervizaţi de câte un membru al staff-ului tehnic, respectiv un reprezentant al staff-ului medical. Pe contul de Facebook ale roş-albaştrilor au apărut imagini de la şedinţa de pregătire.

Toţi fotbaliştii FCSB, dar şi staff-ul, au intrat în cantonament la baza din Berceni şi vor sta acolo cel puţin 14 zile. Jucătorii au fost testaţi pentru COVID-19 şi au primit deja rezultatele, acesta fiind şi motivul pentru care au reînceput pregătirile organizate.

Liga 1 se reia în weekendul 13-14 iunie

Campionatul României se va relua cu duelul dintre CFR şi FCSB. Echipa lui Bogdan Vintilă se va deplasa la Cluj, pentru a da piept cu formaţia antrenată de Dan Petrescu. Celelalte două partide sunt Universitatea Craiova - FC Botoşani şi Astra - Gaz Metan.

Afla mai multe despre: fcsbantrenamentepregatiricovid19 

viewscnt
Articole similare