Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fotbaliştii FCSB au revenit la antrenament! Cum s-au pregătit Tănase & Co. şi reacţia lui Duckadam: "De ce să alerge în parc?"

VIDEO | Fotbaliştii FCSB au revenit la antrenament! Cum s-au pregătit Tănase & Co. şi reacţia lui Duckadam: "De ce să alerge în parc?"

FCSB

Comentarii

Fotbaliştii FCSB au revenit la antrenament la baza sportivă din Berceni, unde s-au antrenat în grupuri de către trei, după cum reiese dintr-un videoclip postat pe contul oficial de Facebook. Într-o discuţie exclusivă cu Telekom Sport, Helmuth Duckadam (61 de ani) a spus că, atâta timp cât totul se va desfăşura în baza pregătire, închisă, nu e nimic în neregulă.

Bogdan Vintilă şi-a scos elevii la antrenament, în grupuri de câte trei, pentru a reintra în formă fizică înainte de reluarea Ligii 1, care se va face la o dată care va fi anunţată oficial ulterior. Tănase & Co. au ieşit să facă mişcare, iar FCSB a postat pe Facebook un clip în care arată secvenţe de la antrenament. Fotbaliştii FCSB au cerut să fie lăsaţi să meargă la bază pentru pregătire.

Roş-albaştrii vor efectua marţi un antrenament prin videoconferinţă, aşa cum au mai făcut şi săptămânile trecute.

Duckadam: "Eşti mai expus la cumpărături decât la antrenament!"

Într-o discuţie purtată cu Telekom Sport, în exclusivitate, Helmuth Duckadam a susţinut ideea ca fotbaliştii să se pregătească în continuare la baza FCSB, în grupuri. Eroul de la Sevilla consideră că fotbaliştii sunt mai expuşi atunci când merg la cumpărături decât dacă ar veni în fiecare zi la baza de antrenament.

"În momentul în care ai o bază închisă şi n-ai contact cu nimeni şi poţi să faci ce antrenamente vrei tu, cu trei jucători, cu zece, cu şase, plus testaţi, de ce nu-i laşi să facă mişcare? La fel cum merg într-un supermarket, lasă 100 de inşi, restul stau afară. Intră unul, iese altul. Acolo e o bază închisă.

De ce să alerge în parc sau în pădure de nebuni? Au o bază. Într-o zi poţi să faci planificări, omul se duce cu maşina, se dă jos din maşină, îşi face antrenamentul pe teren, se duce acasă, care e problema? Care e diferenţa între a face un antrenament şi a merge la cumpărături? Cred că eşti mai expus dacă mergi la cumpărături decât la un antrenament unde nu e nimeni?"
, a spus preşedintele de onoare al FCSB, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbantrenamentvideohelmuth duckadam 

viewscnt
Articole similare