Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fotbaliştii lui CFR Cluj, aşteptaţi de zeci de fani după ce au pierdut primul loc în Liga 1! Nebunie în Gruia la antrenament

VIDEO | Fotbaliştii lui CFR Cluj, aşteptaţi de zeci de fani după ce au pierdut primul loc în Liga 1! Nebunie în Gruia la antrenament

CFR Cluj

Comentarii

Campioana României, CFR Cluj, se află în poziţia în care poate pierde titlul în Liga 1, după ce a condus aproape în întregul sezon. Pentru a-şi motiva favoriţii, zeci de fani ai "vişiniilor" au venit la un antrenament.

LIVE VIDEO CFR Cluj - Gaz Metan Mediaş se joacă luni, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1

Meciul decisiv care a adus-o pe U Craiova pe primul loc a fost cel din Gruia, cu CFR Cluj, scor 2-3, iar ultimele rezultate ale oltenilor au menţinut distanţa faţă de locul secund, CFR Cluj. Înainte de ultimele etape din play-off, fanii lui CFR Cluj au trecut la acţiuni. 

Zeci de suporteri au venit în Gruia şi au rămas la porţile stadionului, pentru a-şi încuraja favoriţii. Fotbaliştii lui CFR Cluj, care duminică seara aveau programat un antrenament, au ieşit şi i-au salutat pe suporterii prezenţi. 

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1) echipa FCSB, în etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I. Au marcat Cicâldău '24 (p) şi Nistor '55 (p) pentru gazde, respectiv Cristea '37 pentru oaspeţi. În urma acestui rezultat, oltenii s-au desprins în fruntea clasamentului, la patru puncte de CFR Cluj, care va evolua luni, în aceeaşi etapă.

Afla mai multe despre: cfr clujfani cfr cluj 

viewscnt
Articole similare