Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fotbalul e momentul lor de relaxare!

VIDEO | Fotbalul e momentul lor de relaxare!galerie foto

Box

Comentarii

Când vor să ia o pauză de la antrenamentele istovitoare, băieţii de la lotul naţional de box îşi trag sufletul la o miuţă.

Chiar dacă nimeni nu ştie când se vor relua competiţiile de la box, pugiliştii români trag tare în cantonament! Băieţii lui Dumitru Dorobanţu visează la momentul în care vor urca din nou în ring, dar până atunci se luptă la sala de forţă cu haltere de 150 de kilograme. Pugiliştii sunt buni nu doar să dea cu pumnul ci şi la sportul numărul 1 al Planetei.

Când vor să se relaxeze, îşi roagă antrenorul să îi lase la o partidă de fotbal. Cel mai bun dintre ei este Robert Jitaru, care atunci când a fost mic a jucat un an fotbal.

Mă pricep puţin şi la fotbal. Şi colegii mei se descurcă, jucăm între noi, dar nu de performanţă, ne relaxăm”, a declarat Robert Jitaru, component al lotului naţional masculin de box.

Emoţii mari cu Olimpiada!

Pentru anul viitor Robert are planuri mari, să se califice la Olimpiada de la Tokyo, dar are şi o temere: speră ca această competiţie să nu fie amânată din nou din cauza Pandemiei de Coronavirus.

În ultima perioadă, mi-e greu să cred ceva concret. Din ce observ, totul este din ce în ce mai rău …noi sperăm să se ţină Olimpiada şi să se ţină competiţiile”, a completat pugilistul Robert Jitaru.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: box 

viewscnt
Articole similare