Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fotbalul şi momentele sale frumoase. Ce gest a făcut un fan AEK Atena pentru un suporter al lui Celtic

VIDEO | Fotbalul şi momentele sale frumoase. Ce gest a făcut un fan AEK Atena pentru un suporter al lui Celtic

Diverse

Comentarii

Celtic şi AEK Atena s-au întâlnit miercuri în preliminariile Uefa Champions League. Partida s-a încheiat la egalitate (1-1), iar manşa retur se va disputa în Grecia, marţi. Cel mai frumos moment al duelului s-a produs însă în tribune.

Ridicat pe ruina a milioane de suflete, fotbalul nu îşi spune mereu povestea completă şi o ascunde parcă, de prea multe ori, printre momente tensionate, situaţii extreme sau incidente neplăcute.

Se spune că istoria unui meci de fotbal nu curge întotdeauna într-o singură direcţie vizibilă. Iar episodul petrecut la mijlocul săptămânii trecute poate confirma această idee.

Toate privirile la Celtic - AEK Atena au fost îndreptate înspre terenul de joc, dar cel mai frumos moment al duelului scoţiano-grec s-a produs în tribunele de pe Celtic Park. Şi a trecut, aparent, neobservat.

Un fan al formaţiei AEK Atena a depaşit spaţiul delimitat de forţele de ordine pentru a proteja integritatea spectatorilor şi s-a îndreptat spre un fan scoţian aflat în scaunul cu rotile.

Grecul s-a dezbrăcat de tricoul său cu AEK şi i l-a înmânat suporterului scoţian în aplauzele fanilor prezenţi la stadion. 

 

 

A primit cu bucurie aplauzele şi a fost condus ulterior, înapoi spre grupul suporterilor lui AEK, de către stewarzi.  Partida a continuat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Probabil că suporterul scoţian va uita cât de curând rezultatul, fiind un obişnuit al tribunelor de pe Celtic Park.

Nu va uita niciodată însă experienta de la acest meci. 

Afla mai multe despre: aek atenacelticgestfani 

viewscnt
Articole similare