Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gabi Enache, momente romantice cu soţia lui la plecarea spre Kazahstan: ”Mi-am dorit să plec din România”

VIDEO | Gabi Enache, momente romantice cu soţia lui la plecarea spre Kazahstan: ”Mi-am dorit să plec din România”

Stranieri

Comentarii

Gabi Enache a plecat în Kazahstan, unde va semna cu FC Kyzyl-Jar şi a fost condus la aeroport de soţia lui, Lena Enache.

Gabi Enache va părăsi din nou Liga 1. Jucătorul în vârstă de 29 de ani a plecat de la Astra după ce s-a înţeles cu FC Kyzyl-Jar, din Kazahstan. Duminică, Enache a plecat spre Kazahstan şi a fost condus la aeroport de soţia lui. Lena Enache a ieşit în evidenţă prin ţinuta lejeră pe care a îmbrăcat-o, dar care i-a scos în evidenţă formele.

Tristă, Lena Enache l-a îmbrăţişat strâns pe Gabi Enache şi apoi s-a urcat în maşină. Cei doi nu vor sta însă prea mult timp despărţiţi. Lena Enache urmează să se mute şi ea în Kazahstan, dar abia după ce soţul ei va reuşi să-şi aranjeze acolo situaţia.

Gabi şi Lena Enache au lansat o linie vestimentară, însă o lasă acum în urmă

Cei doi şi-au investit o parte din bani într-o linie vestimentară. Gabi Enache spune cu regret că, odată cu transferul în Kazahstan, afacerea pe care o are alături de Lena nu va mai primi la fel de multă atenţie. Mai ales că şi familia lui urmează să se mute în Kazahstan:

”Puţin am fost să merg, să nu merg, pentru că las în urmă lucrul acesta. O fac cu mare drag, din suflet fac acest business. Nu o fac pentru bani, îmi place foarte mult şi am o satisfacţie foarte mare când văd că din mâna mea ies anumite lucruri foarte frumoase. La viaţa mea am cheltuit foarte mulţi bani pe haine şi am zis să nu mai face acest lucru şi să îmi fac eu propriile haine şi să formez un brand”, a declarat Gabi Enache pentru Telekom Sport.

Gabi Enache s-a transferat în Kazahstan

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani părăseşte din nou Liga 1 şi va juca la  FC Kyzyl-Jar din Kazahstan. Despre transfer, Gabriel Enache spune: ”Mă bucur foarte mult că s-a realizat, ajung la viza medicală, sper să fie totul în regulă. Mi-am dorit foarte mult să plec din România, vreau să  mai joc ceva timp afară, pentru că m-am simţit foarte bine şi afară cât de cât mi-am găsit locul şi îmi place foarte mult” mărturiseşte fostul jucător de la Astra şi FCSB.

Este a treia experienţă în străinătate pentru fotbalistul născut la Colibaşi, după Rubin Kazan (Rusia) şi Partizan Belgrad (Serbia): ”Chiar nu mă aşteptam, dar vorbisem şi cu preşedintele că dacă vine ceva şi o să vorbească cu impresarul meu, să discutăm să mă lase să plec, pentru că îmi doresc foarte mult să plec din România”, a mai declarat Enache, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gabi enache 

viewscnt
Articole similare