Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gabi Enache şi-a botezat băieţelul. Jucătorul FCSB-ului a surprins din nou prin ţinuta sa

VIDEO | Gabi Enache şi-a botezat băieţelul. Jucătorul FCSB-ului a surprins din nou prin ţinuta sa

Diverse

Comentarii

Gabriel Enache şi soţia lui, Lena şi-au botezat miercuri băieţelul, pe Edan Gabriel, în vârstă de patru luni şi jumătate. Naşă a fost Anamaria Prodan, care îi este şi impresar jucătorului de 27 de ani. Enache a suprins din nou prin ţinuta pe care şi-a ales-o.

Moment important în familia Enache. Băieţelul jucătorului FCSB-ului şi al soţiei acestuia, Lena, a fost botezat. Evenimentul a avut loc la biserica ”Sfânta Treime”, Dudeşti, iar naşă a fost Anamaria Prodan. Gabi Enache a surprins din nou cu ţinuta lui excentrică. A venit îmbrăcat lejer, cu sacou şi pantaloni deasupra gleznei.

Enache şi colegii săi care vor fi prezenţi la petrecere au primit voie din partea conducerii să sărbătorească până la ora 23:00: ”Sunt un pic emoţionat, dar e un moment important din viaţa mea. Mă bucur că am persoane dragi lângă mine. Naşa, cu care am avut mereu o relaţie specială. Îmi pare rău foarte tare că naşul meu nu va fi aici (n.r. Laurenţiu Reghecampf este în plin sezon cu Al Wahda), dar o să recuperăm noi şi o să ne vedem toţi, şi o să ieşim la masă.

Într-adevar, a fost greu să alegem o zi. Ştiţi foarte bine perioada cu meciurile, n-avem timp de pierdut, avem de luptă... dar am găsit o portiţă. Nu o să petrecem foarte tare, la 11 e stingerea. Aşa a zis şi patronul nostru şi sperăm să fie într-un ceas bun. Să avem multă sănătate şi cel mic să fie fericit şi sănătos, alaturi de noi şi de naşii lui”, a declarat Gabi Enache.

Afla mai multe despre: gabi enachelena enacheedan gabriel 

viewscnt
Articole similare