Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gabi Iancu a jucat din nou pentru o echipă din România: ”Eu un nou drum, am lăsat capul în jos”

VIDEO | Gabi Iancu a jucat din nou pentru o echipă din România: ”Eu un nou drum, am lăsat capul în jos”

Cupa României

Comentarii

Gabi Iancu a debutat pentru Dunărea Călăraşi în eşecul cu 1-2 în faţa Astrei, în sferturile Cupei României. Atacantul de 24 de ani spune că se simte foarte bine şi şi-a revenit după accidentarea care l-a împiedicat să joace mai mult.

Considerat la un moment dat o mare speranţă a fotbalului românesc, Gabi Iancu a intrat în anonimat după ce s-a despărţit de FCSB. În sezonul trecut a fost legitimat la FC Voluntari, dar a jucat puţin. Iancu spune că n-a mai intrat într-un meci oficial din luna mai, când a suferit o accidentare. Acum, spune că se simte bine şi speră să-şi relanseze cariera la Dunărea Călăraşi.

”(Cum te simţi?) Binişor, îmi revin. Am avut o perioadă lungă în care nu prea am jucat, am avut la Voluntari o accidentare. (De când nu ai mai jucat?) Din mai. Am avut ghinion la Voluntari, pentru că am avut o problemă fizică, nu am putut juca şi îmi revin uşor, uşor. Lumea de aici are încredere în mine şi sper îmi revin fizic cât mai repede. (Ai kilogrameîn plus?) Nu, nu. (Te-a ferit Dumnezeu) M-am ferit singur, nu m-a ferit Dumnezeu.

E un nou drum, am lăsat capul în jos şi sper să realizez cât mai multe succese cu echipa şi în primul rând să scăpăm de retrogradare. (Regreţi vreo decizie pe care ai luat-o?) Nu regret nimic. Viaţa merge înainte şi sper ca de acum să îmi meargă şi mie mult mai bine”, a declarat Gabi Iancu la microfonul Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gabi iancudunarea calarasi 

viewscnt
Articole similare