Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gabi Iancu şi-a recunoscut greşelile trecutului: "Când îţi ajunge cuţitul la os... Jucătorii tineri să înţeleagă şi să nu ajungă în situaţia asta"

VIDEO | Gabi Iancu şi-a recunoscut greşelile trecutului: "Când îţi ajunge cuţitul la os... Jucătorii tineri să înţeleagă şi să nu ajungă în situaţia asta"

Superliga

Comentarii

Golgheterul Ligii 1, Gabi Iancu, a recunoscut că a sa carieră nu a decurs conform planului, dar că şi-a regăsit forma, după ce i-a ajuns cuţitul la os. Atacantul cu 16 goluri le-a oferit o lecţie importantă fotbaliştilor mai tineri.

VIDEO | Viitorul - Academica Clinceni 5-0 (Rivaldinho 20, 74, Dussaut 52, Iancu 85, 90+3) | Telekom Sport 1

"A fost foarte cald, nu suntem obişnuiţi să jucăm la ora asta. Nici nu ştiu să îmi leg cuvintele acum, sunt epuizat. Golurile au venit după un joc bun colectiv. Am vrut să marchez, dar nu am disperat. Aşa alerg la fiecare meci, să marchetz, să îmi ajut echipa. Mi se pare normal să te motiveze (n.r. - laudele lui Mirel Rădoi) şi să îţi dea speranţe că poţi să ajungi acolo. Cred că orice jucător îşi doreşte să ajungă la echipa naţională", a declarat atacantul Viitorului. 

După ani de zile în care cariera sa nu a evoluat în direcţia potrivită, Gabi Iancu a recunoscut că a înţeles unde a greşit. Atacantul le-a transmis şi un mesaj fotbaliştilor tineri. De asemenea, cu reuşitele din acest sezon, Gabi Iancu visează la un transfer:

"Când îţi ajunge cuţitul la os...... Sper ca jucătorii tineri să înţeleagă şi să nu ajungă în situaţia asta, să înveţe de la alţii care au greşit în trecut. Mă gândesc şi la un transfer, dar îmi este foarte bine momentan aici. Avem un grup unit, sperăm sezonul următor să avem rezultate mai bune şi să jucăm în play-off", a mai spus fotbalistul Viitorului.  

Fotbalistul de 26 de ani a cucerit patru titluri de campion în România, trei cu FCSB şi unul cu Viitorul, dar, de-a lungul anilor, nu a reuşit să confime aşteptările. Totuşi, cariera sa a cunoscut un progres, după ce a semnat cu Viitorul, în iulie 2019. 

Afla mai multe despre: gabi iancuviitorul 

viewscnt
Articole similare