Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gafa care ilustrează perfect prăbuşirea lui Deportivo! Situaţia limită în care a ajuns fosta campioană a Spaniei

VIDEO | Gafa care ilustrează perfect prăbuşirea lui Deportivo! Situaţia limită în care a ajuns fosta campioană a Spaniei
Comentarii

Deportivo la Coruna este de nerecunoscut în acest început de sezon. Deşi în vară au jucat finala pentru promovarea în La Liga, galicienii sunt acum ultimii în liga secundă cu doar 8 puncte bifate în primele 12 runde.

Deportivo a pierdut şi în etapa din weekend în faţa celor de la Malaga, formaţie aflată chiar deasupra celor din La Coruna înaintea meciului direct. Oaspeţii au deschis scorul puţin înainte de pauză şi au încheiat definitiv socotelile în minutul 87 când Sadiku, vechea noastră cunoştinţă de la Euro 2016, a profitat de o greşeală imensă a veteranului Dani Gimenez şi a stabilit scorul final.

După acest nou eşec, echipa pregătită de Luis Cesar s-a îndepărtat la cinci puncte de ultima poziţie care asigură menţinerea în Segunda Divsion. Ultima oară când Deportivo a jucat în liga a treia a fost în sezonul 1980-1981. 

Afla mai multe despre: deportivogafămalagaretrogradare 

viewscnt
Articole similare