Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gafe în lanţ în apărarea lui Hermannstadt la golurile marcate de FCSB! Caiado, depăşit uşor la prima reuşită

VIDEO | Gafe în lanţ în apărarea lui Hermannstadt la golurile marcate de FCSB! Caiado, depăşit uşor la prima reuşită

FCSB

Comentarii

Portughezul David Caiado (33 de ani), fotbalistul revenit la Hermannstadt de la FCSB, s-a apărat deficitar în startul partidei de pe Arena Naţională. Apoi, Ousmane Viera (33 de ani) a comis-o şi el.

FCSB - Hermannstadt LIVE VIDEO, ACUM, la Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro

Partida a început cum nu se poate mai bine pentru FCSB, cu Hermannstadt. În minutul 3, gazdele au executat scurt un corner de pe partea dreaptă, iar Caiado a venit în întâmpinare. 

Caiado s-a aflat în faţa lui Vînă, dar, în loc să-l urmărească pe fotbalistul de la FCSB care se afla la balon, a plecat după Moruţan, care a făcut spaţiu. Vînă a centrat în careu, mingea a fost respinsă, dar balonul a ajuns la Iulian Cristea, care a deschis scorul. 

Apoi, Viera a făcut o gafă uriaşă opt minute mai târziu. Deşi se afla în posesia balonului, în propria jumătate, fundaşul lui Hermannstadt a scăpat mingea de sub control. Man a ajuns în posesie şi a făcut 2-0. 

"Am semnat până la finalul sezonului, ăsta e adevărul!". David Caiado a dat cârţile pe faţă după plecarea de la FCSB: dezvăluiri despre experienţa trăită la Bucureşti

Afla mai multe despre: caiadohermannstadtfcsb 

viewscnt
Articole similare