Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gardoş, nemulţumit de ce a găsit în Copou: "Nu e uşor să fii fotbalist la Poli Iaşi". Cum le răspunde fanilor

VIDEO | Gardoş, nemulţumit de ce a găsit în Copou: "Nu e uşor să fii fotbalist la Poli Iaşi". Cum le răspunde fanilor

CSM Poli Iași

Comentarii

Florin Gardoş a revenit în primul "11" al lui Poli Iaşi după ce a fost lăsat pe bancă în meciul cu FC Hermannstadt şi a comis-o din nou, după ce a fost responsabil de înfrângerea cu CFR. Fundaşul a făcut penalty cu Voluntari, dar afirmă că "este greu să fii fotbalist la Poli Iaşi".

"Suntem dezamăgiţi, am pierdut astăzi şi lucrurile se complică", a spus Gardoş după a treia înfrângere consecutivă a lui Poli. 

"Suporterii, ştii cum e, văd doar ce se vede aici pe teren, sunt foarte multe lucruri care sunt în spate. Lucruri pe care eu nu am de gând să le spun la tv, dar nu e uşor, crede-mă că nu e uşor să fii fotbalist la Poli Iaşi. Condiţiile sunt cum sunt şi lucrăm cu ce avem. Un restart se poate face cu o bază nouă sau cu un stadion nou, nu neapărat cu jucători noi. Uitaţi-vă cum e terenul, cred că e cel mai prost din Liga I", a mai declarat Gardoş la microfonul Telekom Sport. La Iaşi este război civil, iar problemele par că nu se mai termină. 

Fostul fundaş de la Southampton a comentat şi faza în care Voluntari a primit penalty şi a marcat golul de 2-0: "Părerea mea e că nu a fost nimic, pur şi simplu am sărit la cap şi am câştigat un duel aerian. Dacă la asta se dă penalty, atunci de acum înainte nu o să mai sar la cap. În meciul cu Dinamo am sărit la cap, mi-am spart nasul şi nu s-a dat nimic, nici măcar un cartonaş".

Afla mai multe despre: florin gardospoli iasi 

viewscnt
Articole similare