Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gaz Metan - U Craiova 2-3. Victor Piţurcă obţine prima victorie pe banca oltenilor. Partidă nebună la Mediaş

VIDEO | Gaz Metan - U Craiova 2-3. Victor Piţurcă obţine prima victorie pe banca oltenilor. Partidă nebună la Mediaş

Superliga

Comentarii

U Craiova a învins, 3-2, pe Gaz Metan în primul meci al etapei cu numărul 10 din Liga 1.

La Mediaş a venit prima victorie pentru Craiova cu Piţurcă pe bancă. Oltenii au început în forţă meciul, iar în minutul 6 juniorul Niţu a marcat primul său gol în Liga 1. Până la pauză cele două echipe s-au încălzit pentru un final de repriză încendiar. În minutul 41 medieşenii au egalat prin Cardoso, însă Craiova a revenit imediat la conducere. Două minute mai târziu, Vătăjelu a uimit asistenţa cu o super execuţie şi şi-a trimis echipa în avantaj la cabine.

După pauză, Cicâldău a sărbătorit prima sa banderolă la Craiova cu un gol. Cu 3 minute înainte de final Mediaşul a închis tabela după golul marcat de Neluţ Roşu. 

În urma acestui rezultat, U Craiova urcă pe locul doi, cu 19 puncte, în timp ce Gaz Metan se poziţionează pe locul 4, cu 18 puncte. 


VIDEO | GAZ METAN - U CRAIOVA 2-3
A marcat: Cardoso 41', Roşu 88' / Niţu 6', Vătăjelu 42', Cicâldău 57'

ECHIPELE DE START

Gaz Metan: Pleşca - Romeo, M. Constantin, Larie, Velisar - Droppa, Fofana, Chamed - D. Olaru, Ely, Cardoso
Rezerve: Batista, Popa, N. Roşu, Diakota, Trif, Drăghici, Sanoh.
Antrenor: Edward Iordănescu

U Craiova: Pigliacelli - I. Martic, Kelic, Bălaşa, Vătăjelu - Ivanov, Cosic, Cicâldău - Niţu, A. Ivan, Mihăilă
Rezerve: Popescu, Măţel, Acka, Mateiu, Ş. Baiaram, Koljic, Roman.
Antrenor: Victor Piţurcă

Min. 88: GOL Gaz Metan! Neluţ Roşu înscrie la prima atingere după ce a intrat pe teren, în urmă cu doar câteva secunde. 

Min. 75: Ocazie Gaz Metan! Olaru a trimis un şut periculos spre poarta Craiovei, dar Pigliacelli s-a aflat la post şi a respins în corner. 

Min. 64: Sanoh pătrunde în careul oltenilor, dar şutează peste poarta lui Pigliacelli. 

Min. 57: GOL Craiova! Fanii Craiovei în delir, Cicâldău marchează al treilea gol al echipei sale, care se desprinde pe tabelă. 

Min. 42: GOL Craiova! Vătăjelu înscrie cu o execuţie de-a dreptul superbă. 

Min. 41: GOL Gaz Metan! Mitică Cardoso restabileşte egalitatea cu puţin timp înainte de pauză. Este al treilea său gol în Liga 1. 

Min. 11: Ocazie Craiova! Oltenii au fost aproape de al doilea gol al meciului, Mihăilă a trecut pe lângă gol. 

Min. 6: GOL Craiova! Niţu, la al doilea meci în Liga 1, înscrie un gol norocos. 

Min. 1: Ocazie Craiova! Vătăjelu a trimis o "torpilă", care a lovit bara transversală. 

A început meciul. 


"Îmi doresc ca azi să fim mai pragmatici, mai echilibraţi, avem în faţă un adversar cu calitate indiviuală, cu tehnică foarte bună, cu tehnică în regim de viteză, interpretează bine momentele de tranziţie şi, până la urmă, o echipă care şi-a anunţat candidatura pentru titlu" , a spus Edward Iordănescu.

"Nu au fost zile tocmai fericite, nu. Să pierzi în minutul 88, când adversarul nu prea a mai ajuns la poartă, e dificil de digerat, însă sunt obişnuit cu asemenea momente în fotbal. Se poate întâmpla orice, am mai întâlnit momete din astea. Am trecut şi a trebuit să trecem foarte repede fiindcă iată că suntem înaintea unui meci extrem de important pentru noi" , a declarat Victor Piţurcă înaintea meciului.


Etapa trecută, Gaz Metan a pierdut primul meci din acest sezon. După cinci victorii şi trei remize înregistrate în Liga I, medieşenii au fost umiliţi în deplasarea de la FC Viitorul. Echipa pregătită de Gheorghe Hagi s-a impus cu 4-1 şi a urcat pe locul al doilea în clasamentul Ligii I. De partea cealaltă, Universitatea Craiova vine şi ea tot după o înfrângere. Chiar pe propriul teren, oltenii au fost învinşi de rivalii de la FCSB, scor 1-0.

Gaz Metan - Universitatea Craiova LIVE VIDEO, vineri, ora 20:30

Meciurile directe dintre Gaz Metan şi Universitatea Craiova au fost de cele mai multe ori extrem de spectaculoase. Spre exemplu, în sezonul trecut, cele două echipe şi-au împărţit victoriile. A fost, mai întâi, un succes, pe propriul teren, înregistrat de Gaz Metan Mediaş, scor 3-2, apoi, oltenii şi-au luat revanşa în faţa fanilor şi s-au impus cu 2-0.

Afla mai multe despre: gaz metancraiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare