Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Gazdele, victorii pe linie sâmbătă, în La Liga. Valencia a pierdut la Vigo. Toate golurile se văd AICI

VIDEO Gazdele, victorii pe linie sâmbătă, în La Liga. Valencia a pierdut la Vigo. Toate golurile se văd AICI

La Liga

Comentarii

Getafe, Villarreal şi Celta Vigo au câştigat sâmbătă, meciurile din La Liga. Toate cele trei formaţii au jucat pe teren propriu.

 Villarreal - Eibar 2-1

Villarreal a bifat prima victorie în noul sezon din Spania. Trupa lui Unai Emery a fost condusă acasă de Eibar, care a marcat prin Kike Garcia în minutul 50. Submarinul galben a egalat repede prin Gerard Moreno, golgheterul din sezonul trecut al lui Villarreal. Victoria a fost adusă de Paco Alcacer, care fusese semnalizat în offside, însă reuşita sa a fost validată de arbItrajul video, astfel că Villarreal s-a impus cu 2-1.

Celta Vigo - Valencia 2-1

Celta Vigo a câştigat şi ea în premieră în acest sezon, după un meci tare cu Valencia. Galicienii au deschis scorul prin eternul Iago Aspas, servit de un alt veteran, Nolito. În partea a doua s-au marcat două goluri superbe. Mai întâi Maxi Gomez a egalat pentru lilieci cu o bombă din careu. Ultimul cuvânt l-a avut tot Aspas, cu o lovitură liberă executată impecabil. S-a terminat 2-1, iar Celta a urcat provizoriu pe poziţia a doua în Spania.

Getafe - Osasuna 1-0

După o vacanţă prelungită cu o săptămână, pentru că a jucat în Europa League în august, Getafe a revenit în La Liga şi nimic nu s-a schimbat pentru madrileni. A fost o victorie la limită împotriva Osasunei, după un gol reuşit de Jaime Mata la 10 minute după reluare. Oaspeţii au avut o şansă mare în final, însă Cardona nu l-a putut învinge pe Soria.

Afla mai multe despre: valenciavillarrealla ligagetafe 

viewscnt
Articole similare