Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gaziantep, repriză perfectă în Turcia! Alexandru Maxim, din nou la înălţime. Mijlocaşul a înscris de două ori

VIDEO | Gaziantep, repriză perfectă în Turcia! Alexandru Maxim, din nou la înălţime. Mijlocaşul a înscris de două ori
Comentarii

Gaziantep s-a deplasat, în etapa a 14-a din campionatul Turciei, pe terenul lui Kasimpasa, iar oaspeţii antrenaţi de Marius Şumudică au început perfect partida.

VIDEO | Alexandru Maxim a marcat în Kasimpasa - Gaziantep

UPDATE | Gaziantep s-a impus cu 4-0 în deplasarea de la Kasimpasa. După golurile marcate de Alexandru Maxim în prima repriză, Jefferson şi Demir au stabilit scorul final. 

În urma acestui rezultat, Gaziantep rămâne pe locul 4, cu 13 meciuri jucate. 


Cu Gaziantep în avantaj, Marius Şumudică şi echipa sa au ajuns, provizoriu, pe locul al treilea în clasament, peste Fenerbahce, pe care a învins-o în penultima etapă cu 3-1. 

În deplasarea cu Kasimpasa, antrenorul român i-a introdus titulari pe Alin Toşca şi Alexandru Maxim, iar cel din urmă a reuşit o "dublă" în prima repriză a partidei. Internaţionalul român a deschis scorul în minutul nouă, din penalty. 

Apoi, mijlocaşul lăudat în Turcia a reuşit să înscrie din nou la jumătatea primei reprize. În minutul 25, Alexandru Maxim a tras la prima bară din marginea careului şi a majorat avantajul de pe tabelă al celor de la Gaziantep. 

Marius Şumudică a dezvăluit pentru Telekom Sport că antrenorul lui Beşiktaş a întrebat de Alex Maxim, înainte de meciul cu Gaziantep, pe 6 noiembrie, pe care echipa românului l-a câştigat cu 3-1.

”Translatorul meu a lucrat în trecut cu Sergen, antrenorul lui Beşiktaş. Şi înainte de meci s-a dus să îl viziteze. Şi i-a zis: ”de unde aţi adus jucătorul ăsta cu numărul 44, pe Maxim? Cum aţi pus mâna pe el?”, a întrebat Sergen. Şi a spus: ”îl cunoaşte Coach”. Sergen a zis: ”unul dintre cei mai buni mijlocaşi din ultimii ani în Turcia””, a dezvăluit Marius Şumudică pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alexandru maximgol alexandru maximgaziantepmarius sumudica 

viewscnt
Articole similare