Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | GENIAL! Cum se antrenează Eliza Samara acasă în perioada de izolare

VIDEO |  GENIAL!  Cum se antrenează Eliza Samara acasă în perioada de izolare

Sporturi

Comentarii

Campioana europeană, Eliza Samara, a găsit metode noi de a se antrena în perioada de izolare.

De patru ori campioană europeană, sportiva în vârstă de 32 de ani şi-a montat practic o masă de tenis în sufragerie. Îşi continuă antrenamentele ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat şi ne sfătuieşte pe toţi să stăm cât mai mult în casele noastre.

Numărul 34 mondial şi-a comandat un robot în lipsa unui sparring partner, un robot care în această perioadă de izolare va deveni partenerul de antrenament al sportivei din România.

"Mă adaptez după cum vedeţi aşa cum pot. Stau în casă şi mă antrenez normal. Încerc să am grijă de mine cum pot, să ies doar dacă este nevoie. Iar faptul că Jocurile Olimpice s-au amânat cu un an...e într-adevăr dificil, dar este un an în care avem mai mult timp de pregătire. Încercaţi să staţi cât mai mult în casă şi să ne vedem cu bine!" ne-a transmis Eliza Samara, în exclusivitate.

Eliza Samara va participa la Jocurile Olimpice de la Tokio. După experienţele Beijing, Londra şi Rio de Janeiro, experienţa din Japonia va fi a patra din cariera sa impresionantă.  În septembrie 2014, românca era cea mai bună jucătoare a Europei

Afla mai multe despre: eliza samara 

viewscnt
Articole similare