Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gest frumos făcut de Mihai Roman în memoria lui Ilie Balaci. Cum a sărbătorit golul cu Gaz Metan: ”A fost aproape de mine şi de fratele meu”

VIDEO | Gest frumos făcut de Mihai Roman în memoria lui Ilie Balaci. Cum a sărbătorit golul cu Gaz Metan: ”A fost aproape de mine şi de fratele meu”

Superliga

Comentarii

Mihai Roman i-a dedicat golul cu Gaz Metan lui Ilie Balaci, cel care a trecut în nefiinţă duminică dimineaţa.

Fotbalul românesc a fost zguduit de vestea dispariţiei lui Ilie Balaci, unul dintre cei mai mari jucători din istoria României. Tragedia a provocat multă durere, iar unul dintre cei mai afectaţi jucători a fost Mihai Roman II, cel care l-a cunoscut pe Ilie Balaci în perioada în care a jucat pentru Craiova.

Atacantul lui FC Botoşani a marcat în victoria cu 2-1 în faţa lui Gaz Metan Mediaş şi imediat a ţinut să-i dedice golul lui Ilie Balaci. Mihai Roman spune că fostul mare fotbalist l-a susţinut atât pe el, cât şi pe fratele său:

”Ne pare rău de aceasta veste cumplită care a venit ca un fulger în această dimineaţă. Am jucat la Craiova, la ambele echipe din Craiova (FC U Craiova şi CS U Craiova), 'nea Ilie a fost un apropiat al nostru, al tuturor, mai ales al jucătorilor originari din Craiova. El a fost aproape şi de mine, si de fratele  meu. Transmit pe această cale condoleanţe familiei şi apropiaţilor, Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a declarat Mihai Roman.

Mihai Roman a dezvăluit şi unul dintre sfaturile pe care i le-a dat Ilie Balaci şi pe care mereu încearcă să-l aplice: ”El zicea să am fantezie mereu în faţa porţii şi prima opţiune care îmi vine în cap, pe aia să o aleg, că aia e cea mai bună, chiar dacă e o execuţie grea”.

Afla mai multe despre: ilie balacimihai romanfc botosanicraiova 

viewscnt
Articole similare