Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gest incredibil făcut de Ilie Năstase pentru noua sa logodnică! ”E prima dată când fac aşa ceva” La ce a apelat Nasty

VIDEO | Gest incredibil făcut de Ilie Năstase pentru noua sa logodnică! ”E prima dată când fac aşa ceva” La ce a apelat Nasty

Tenis

Comentarii

După divortul de Brigitte Sfăt, Ilie Năstase, cel mai valoros jucător de tenis român al tuturor timpurilor s-a îndrăgostit din nou. Noua iubita a fostului tenismen provine tot din lumea showbizz-ului şi o cheamă Ioana.

Pentru a-i arăta dragostea pe care i-o poartă, cel supranumit Nasty a decis să facă un gest unic, pe care nu l-a făcut niciodată până acum. Şi-a tatuat pe mâna stângă prenumele iubitei lui. ”E primul meu tatuaj. Şi singurul” , a explicat Ilie.

S-a spus că ar fi avut peste 2.500 de femei

De-a lungul timpului s-a speculat faptul că Ilie Năastse ar fi fost un adevărat crai. Jurnaliştii au lansat ipoteza că Ilie ar fi avut peste 2.500 de iubiri, lucru care însă a fost negat de fostul mare jucător: ”Am avut multe iubiri, dar nu atât de multe pe cât s-a scris. În cartea care s-a scris despre viaţa mea, apare, într-adevar, că aş fi avut vreo 2.500 de iubiri. Dar nu este aşa”, a a precizat Ilie Năstase. 

Afla mai multe despre: ilie nastaseiubitalogodnica 

viewscnt
Articole similare