Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Gesturile făcute de Marius Şumudică în direcţia fanilor. S-a enervat după ce Gaziantep a pierdut cu Fenerbahce: "Nu meritam înfrângerea"

VIDEO Gesturile făcute de Marius Şumudică în direcţia fanilor. S-a enervat după ce Gaziantep a pierdut cu Fenerbahce: "Nu meritam înfrângerea"

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a suferit în înfrângerea administrată de Fenerbahce echipei pe care o antrenează, Gaziantep. Oaspeţii s-au impus cu 2-0, iar antrenorul român a trăit meciul cu aceeaşi intensitate cu care ne-a obişnuit.

Marius Şumudică, înfrângere în Turcia

Gaziantep a ajuns la al doilea meci fără succes în campionatul din Turcia, după două victorii consecutive. Fenerbahce a bătut-o pe Gaziantep cu 2-0, cu goluri marcate în repriza a doua de Max Kruse (51) şi Vedat Muriqi (90+3). Echipa lui Şumudică putea face egal, dar a avut un gol anulat de VAR în prelungiri. În minutul 87, Twumasi a marcat, dar, după ce arbitrul Huseyin Gocek a consultat VAR reuşita a fost anulată.

În timpul meciului, Şumudică s-a pus pe teren, în faţa băncii tehnice, iar, la final, dezamăgirea s-a citit pe chipul său. Chiar dacă a pierdut, fanii l-au chemat la salut, iar acesta a răspuns, în timp ce îşi făcea ieşirea de pe stadion. 

La conferinţa de presă, Marius Şumudică a tras concluzia celor 90 de minute cu Fenerbahce: "Nu meritam înfrângerea, am fost mai buni repriza a doua. Am avut ocazii, am ratate şanse clare şi am dominat jocul. Nu cred că meritam să pierdem!", a spus antrenorul lui Gaziantep. 

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantepgaziantep fenerbahcemarius sumudica gesturimarius sumudica fani 

viewscnt
Articole similare