Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Getafe - FC Barcelona 1-2. Messi şi Suarez au făcut spectacol, iar catalanii au 5 puncte peste Atletico şi 10 peste Real

VIDEO | Getafe - FC Barcelona 1-2. Messi şi Suarez au făcut spectacol, iar catalanii au 5 puncte peste Atletico şi 10 peste Real

La Liga

Comentarii

Barcelona a profitat de paşii greşiţi ai rivalelor, Atletico Madrid şi Real Madrid, şi s-a distanţat în clasamentul din La Liga.

Messi a deschis scorul pentru catalani după 20 de minute de joc. Argentinianul a ajuns la 399 de goluri marcate în campionatul Spaniei. Suarez şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, după o execuţie superbă. Uruguayanul a urcat pe locul al doilea în clasamentul golgheterilor din La Liga, în spatele lui Messi.

Getafe a revenit în joc în finalul primei reprize, atunci când Jaime Mata a marcat pentru 1-2. În repriza secundă, Messi putea ajunge la 400 de goluri, dar a ratat incredibil. Barcelona s-a impus şi s-a distanţat la 5 puncte de Atletico şi la 10 de Real Madrid. Echipa lui Simeone a remizat pe terenul Sevillei (VIDEO AICI), în timp ce, "galacticii" au pierdut surprinzător pe propriul teren, 0-2, cu Real Sociedad (VIDEO AICI).


Getafe - FC Barcelona 1-2
Au marcat: Mata '43 / Messi '20, Suarez '39

Min. 43 - GOOOOOOOOL Getafe! Mata reduce din diferenţă pentru gazde

Min. 39 - GOOOOOOOOL FC Barcelona! Suarez dublează avantajul catalanilor cu o execuţie superbă

Min. 20 - GOOOOOOOOL FC Barcelona! Messi deschide scorul şi marchează golul cu numărul 399 din carieră în La Liga

Echipele de start:

Getafe: David Soria - Damián, Djené, Cabrera, Antunes - Foulquier, Maksimovic, Arambarri, Portillo - Ángel, Jaime Mata
FC Barcelona: Ter Stegen - Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba - A. Vidal, Rakitic, Arthur - Messi, Suárez, Dembélé


Catalanii se află în acest moment pe primul loc în Spania, cu 37 de puncte, la trei distanţă de principala urmăritoare, Atletico Madrid, iar o victorie în deplasarea de la Getafe este vitală. Totodată, clubul blaugrana are şapte puncte avans faţă de marea rivală, Real Madrid. 

  • LIVE VIDEO | Getafe - FC Barcelona, duminică, de la 21:45, pe Telekom Sport 1

Nici Getafe nu are un sezon rău, echipa antrenată de Pepe Bordalas forţează locurile de Europa, aflându-se pe 7, la un singur punct de ultimul loc de Europa League, ocupat de Betis Sevilla. 

Elevii lui Valverde urmăresc să câştige pentru a 5-a oară consecutiv, în timp ce Getafe a terminat doar la egalitate, 1-1, cu Girona, în ultima etapă. 

  • LIVE VIDEO | Getafe - FC Barcelona, duminică, de la 21:45, pe Telekom Sport 1

Echipe probabile

Getafe: Soria; D Suarez, Dakonam, Cabrera, Antunes; Mata, Maksimovic, Arambarri, Foulquier; Angel, Molina

Barca: Ter Stegen; Semedo, Pique, Lenglet, Alba; Rakitic, Busquets, Arthur; Dembele, L Suarez, Messi

Afla mai multe despre: getafebarcelonala liga 

viewscnt
Articole similare