Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi după victoria cu 4-1: "M-au surprins şi pe mine cât de bine au jucat". Promisiunea pentru Măţan, după ce a ratat penalty: "Mâine o să fac asta!"

VIDEO | Gică Hagi după victoria cu 4-1: "M-au surprins şi pe mine cât de bine au jucat". Promisiunea pentru Măţan, după ce a ratat penalty: "Mâine o să fac asta!"

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi se poate considera un antrenor şi un tată fericit, pentru că echipa sa a câştigat cu 4-1 şi Ianis Hagi a fost omul meciului, marcând două goluri. "Regele" a vorbit despre meciul cu Dinamo şi despre decizia de a îl pune pe Măţan să execute penalty-ul de la ultima fază, apărat de Penedo.

"Suntem fericiţi că am facut un meci mare, m-au surprins şi pe mine cât de bine am jucat. Am incredere in ei, în staff-ul meu. În a doua repriză am adus mulţi jucători tineri, tehnici. Dinamo era puternică, ştiam că vor începe foarte bine, le-am zis că vor juca cu două vârfuri, a început meciul frumos, după aceea ne-am creat situaţii. Noi am făcut ce trebuie, am reuşit să dominam meciul. Încercăm să creştem, Viitorul a făcut un meci mare, un meci frumos din toate punctele de vedere", a spus Gică Hagi la finalul meciului despre victoria, 4-1, cu Dinamo. 

Gheorghe Hagi a vorbit şi despre momentul din finalul meciului, când l-a pus pe Măţan să execute penalty-ul, iar acesta a ratat: "Eu decid. Am luat o decizie, trebuia să fiu langa el, e într-un moment mai puţin inspirat, dar i-am zis ţină capul sus. Ne-am asumat-o amândoi, mâine o să îi fac contractul la fel de mare ca al lui Ianis, Băluţă şi Drăguş, el o să ne ajute, a muncit mult, dar asta e decizia, am vorbit cu ei in vestiar, le-am cerut şi scuze"

Afla mai multe despre: gica hagimatanviitorul 

viewscnt
Articole similare