Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi, explozie de nervi la adresa lui Virgil Ghiţă. Cum l-a enervat fundaşul Farului

VIDEO | Gică Hagi, explozie de nervi la adresa lui Virgil Ghiţă. Cum l-a enervat fundaşul Farului

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a avut o explozie de nervi la adresa fundaşilor săi, la pauza meciului cu FC Voluntari.

Farul a controlat prima repriză a meciului cu FC Voluntari şi a deschis scorul în minutul 15.

Însă echipa lui Gică Hagi putea fi egalată chiar înainte de pauză, după ce Virgil Ghiţă a respins greişit o centrare din lovitură liberă.

Gică Hagi, explozie de nervi la adresa lui Virgil Ghiţă

Pe final de sezon regulat, Farul Constanţa are emoţii pentru prezenţa în play-off şi meciul cu FC Voluntari - revelaţia campionatului - a avut o miză foarte ridicată pentru Gică Hagi.

Constănţenii au controlat prima repriză, mai ales după ce Adrian Petre a deschis scorul în minutul 15, dintr-o pasă excelentă primită de la Bradley De Nooijer.

Însă lucrurile s-ar fi putut complica în finalul primei reprize. Chiar înainte de pauză, FC Voluntari a primit o lovitură liberă de la aproximativ 35 de metri.

Constantin Budescu a centrat în careu, însă Virgil Ghiţă a respins defectuos, mingea a rămas în careul Farului şi FC Voluntari a fost foarte aproape de egalare.

Prestaţia fundaşilor l-a nemulţumit pe Gică Hagi, care a făcut o criză de nervi. ”Clientul” principal a fost Virgil Ghiţă, pe care l-a certat serios în drumul spre vestiare.

Gică Hagi a avut parte de nemulţumiri şi în repriza a doua. În minutul 64, Adrian Petre - cel care a deschis scorul - a ratat o lovitură de la 11 metri, după o execuţie modestă.

Acelaşi Petre a mai ratat o ocazie importantă, în minutul 59, când n-a avut inspiraţia să sară la o centrare şi Gică Hagi l-a înlocuit în minutul 69.

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare