Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După ce l-a atacat pe Instagram, Igor Jovanovic a primit replica de la Stoican. Absenţe de marcă la Dinamo pentru duelul cu UTA

 După ce l-a atacat pe Instagram, Igor Jovanovic a primit replica de la Stoican. Absenţe de marcă la Dinamo pentru duelul cu UTA

Superliga

Comentarii

Înainte de partida cu UTA Arad, de duminică, Flavius Stoican a vorbit despre problemele de lot de la Dinamo.

Antrenorul "câinior" a avut un conflict cu unul dintre jucători. Igor Jovanovic l-a criticat pe tehnicianul de 45 de ani pentru faptul că nu a jucat niciun minut de când a ajuns la club, respectiv în luna ianuarie a anului în curs.

Stoican a explicat cum stau lucrurile cu fundaşul central de 32 de ani şi cauzele pentru care nu i-a oferit minute acestuia.
"Nu mai stau să pun la suflet fiecare vorbă. El este un jucător care a venit la începutul pregătirii, am avut o discuţie cu el şi mi-a zis că e destul de delicat că în ultima perioadă n-a jucat şi a fost şi vacanţă. Are nevoie de ceva timp. Apoi, când eu voiam să intre câte 30 de minute, a acuzat dureri la spate. După aceea văd că se ceartă prin instagram", a declarat Flavius Stoican, la conferinţa de presă.

Dinamo, absenţe importante pentru meciul cu UTA Arad

De asemenea, antrenorul lui Dinamo a anunţat şi care sunt problemele de lot pentru meciul cu UTA Arad, din etapa a 26-a din Liga 1.
"Torje aveam în gând să facă parte din lotul nostru la meciul cu UTA, doar că, din discuţiile cu el, mi-a spus că în ultimele trei nopţi nu a dormit deloc, iar din punct de vedere fizic, nu este la capacitate maximă. 
 
Desire are probleme, Tomozei s-a accidentat, va fi operat de ligamente încrucişate, iar Rodriguez este suspendat", a punctat tehnicianul.
Totodată,Flavius Stoican a povestit care este situaţia portarilor, în contextul criticilor primite de Thomas Chesneu, subliniind faptul că se va baza pe Cristiano Figueiredo şi Ştefan Fara.
"Thomas Chesneau într-adevăr a avut o zi proastă dar este un portar care are calităţi. La momentul acesta, din punct de vedere psihologic, el nu este la capacitate maximă şi o să mergem cu doi portari, Fara şi Cristiano. Eşanu abia şi-a scos mâna din ghips cred că mai durează cel puţin o săptămână până să fie cot la cot cu colegii lui", a mai precizat Stoican. 

Afla mai multe despre: dinamostoicanigor jovanovic 

viewscnt
Articole similare