Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi i-a pus "gând rău" fostului său coleg de la echipa naţională, Viorel Moldovan: "Trebuie să marcăm şi să luăm cele trei puncte"

VIDEO | Gică Hagi i-a pus "gând rău" fostului său coleg de la echipa naţională, Viorel Moldovan: "Trebuie să marcăm şi să luăm cele trei puncte"

Fotbal

Comentarii

FC Viitorul Constanţa o întâlneşte pe Chindia Târgovişte, vineri, de la ora 20.30, pe stadionul "Central" de la Ovidiu, într-o partidă contând pentru etapa a 15-a a Ligii 1 de fotbal.

Managerul tehnic al Viitorului, Gheorghe Hagi are un singur obiectiv în duelul cu fostul său coleg de la echipa naţională, Viorel Moldovan. Chiar dacă îl respectă foarte mult pe "Moldo-gol", Hagi nu concepe alt rezultat în afara victoriei. Clasamentul o situează pe Viitorul pe locul 2, cu 25 de puncte, în timp ce Chindia Târgovişte se află pe locul 11, cu 16 puncte.

"Chindia este o echipă care joacă fotbal, disciplinată, agresivă. Cum este Viorel Moldovan, un jucător care a muncit bine şi, cred eu, şi ca antrenor face lucruri froate bune. A jucat la un nivel foarte mare şi le-a transmis acest lucru jucătorilor. Să vedem pe teren ce va fi. Noi trebuie sa ne facem jocul nostru, să marcăm şi să luăm cele trei puncte", a spus Hagi, la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Chindia.

Din nefericre pentru el, Gică Hagi se confruntă cu probleme serioase de lot. Brazilienii Eric de Oliveira şi Rivaldinho sunt accidentaţi în continuare, Andrei Artean - om de bază în angrenajul lui Hagi - este suspendat, iar ultimei achiziţii, atacantul camerunez Jaques Zoua, nu i-a sosit cartea verde şi va mai lipsi încă două săptămâni.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare