Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi îşi doreşte o revenire la cârma naţionalei României? "Aţi văzut numele meu acolo? E nesimţire! Vreţi să mă eliminaţi?"

VIDEO | Gică Hagi îşi doreşte o revenire la cârma naţionalei României? "Aţi văzut numele meu acolo? E nesimţire! Vreţi să mă eliminaţi?"

Fotbal intern

Comentarii

La finalul partidei câştigate de FC Viitorul în faţa celor de la Poli Iaşi, patronul şi antrenorul echipei, Gică Hagi, a răbufnit la adresa modului în care se fac statisticile în presa din România.

Într-unul din sondajele lansate în media, la întrebarea "Cine aţi vrea pe banca României, în cazul în care Cosmin Contra va fi demis sau va renunţa", pe lista scurtă de antrenori români nu s-a regăsit şi numele lui Gică Hagi. Liderulului "Generaţiei de Aur" nu i-a picat bine întâmplarea şi o cataloghează ca fiind lipsă de respect şi recunoştinţă. Performanţele sale l-ar fi recomandat în acea listă de posibili înlocuitori ai lui Cosmin Contra.

"Eu sunt antrenor în România de 4 ani şi jumătate, şi s-a făcut o statistică cine poate fi antrenor la echipa naţională. Aţi văzut numele meu acolo? Domnilor, vă rog frumos, e nesimţire. Nu mai e bun simţ, e nesimţire. Chiar aşa, până unde vreţi să ajungeţi? Vreţi să mă eliminaţi? Aveţi puterea să mi-o spuneţi în faţă. Au fost pe listă nu-ştiu-câţi antrenori. Extraordinari antrenori. Dar chiar aşa, vă bateţi joc de mine? Chiar aşa, să nu fiu pe lista aia? Lăsaţi publicul din România să aleagă cine va fi selecţioner. Dacă nu va fi Contra, publicul, lumea, dar sondaje adevărate", a tunat Hagi, după meciul cu Poli Iaşi.

Gică Hagi, selecţioner la echipa naţională a României

 

Ajuns la 54 de ani, fostul decar al naţionalei României nu este străin de acest statut. Chiar dacă a trecut mult timp de atunci şi performanţele nu au fost cele mai dorite, Gică Hagi pare pregătit să se revanşeze după eşecul cu Slovenia, din barajul pentru Campionatul Mondial din 2002. Se întâmpla într-o toamnă rece de 2001, când România era eliminată la baraj, scor 2-3, de Slovenia lui Zahovic, Osterc, Acimovic şi Rudonja.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare