Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Gică Hagi, izbucnire nervoasă. ”Regele” l-a atacat şi pe Dan Petrescu: ”V-aţi uitat la meciurile cu Astana? Săracii...”

VIDEO | Gică Hagi, izbucnire nervoasă. ”Regele” l-a atacat şi pe Dan Petrescu: ”V-aţi uitat la meciurile cu Astana? Săracii...”

Liga 1

Comentarii

Gică Hagi a fost foarte nervos după Viitorul - FC Botoşani 2-2, despre care spune că a fost decis de arbitraj. Antrenorul şi patronul Viitorului l-a atacat şi l-a ironizat şi pe prietenul său, Dan Petrescu.

Gică Hagi a fost foarte nemulţumit de rezultatul meciului cu FC Botoşani. ”Regele” s-a plâns că a fost dezavatajat de arbitraj şi acuză indirect CFR-ul că ar fi în spatele acestor lucruri. Gică Hagi l-a atacat şi pe Dan Petrescu, pentru felul în care se plânge de arbitraje, dar şi că a fost nevoit să joace cu adversari dificili în preliminariile Champions League - Astana şi Maccabi Tel Aviv.

”Şi noi facem anumite greşeli, dar asta e. N-avem voie să fim acolo, sus. Nu se poate. Ceva e care nu e. Nu ştiu, dar ceva e care nu e. Şi nu vreau să vorbesc, las pe toată lumea să vorbească, am fost o echipă cuminte, care totdeauna ne-am văzut de-ale noastre, n-am ieşit să zicem nimic. Probabil aveam prea multe puncte la începutul campionatului. Şi era o surpriză neplăcută a începutului de campionat. E Viitorul. Cred eu. Asta e declaraţia mea în seara asta. O surpriză neplăcută a campionatului e Viitorul. Să pedalezi contra vântului, da' mult de tot, e foarte greu. La noi, la Ganea, dacă ăla nu-i penalty, eu... dacă ăla nu-i penalty... şi altele. Dezamăgit şi supărat pentru 2-2. Meritam sută la sută victoria. S-a terminat probabil cum şi-au dorit mulţi.

Vă daţi seama ce iese? Pe cine am fost eu cu adevărat supărat? Şi la meciul ăsta şi la meciul trecut. Când ni s-a anulat gol, când trebuia să avem maximum de puncte şi nu avem, avem 4 puncte mai puţine, dar asta e. Vorbesc eu, poate am greşit. Şi dacă am greşit îmi cer scuze. Dacă am deranjat pe cineva. Cred că pe Dan. Îl deranjez pe Dan. Nu, vreau să-l las pe Dan să-şi vadă de... e campioană sută la sută şi să nu cumva să deranjez ceva, că nu i-am dominat niciodată, n-am jucat niciodată bine, i-a dominat Târgovişte. Şi a jucat Târgovişte foarte bine cu ei, şi a fost echipa cea mai bună din campionat. El cu cine joacă sunt cei mai buni, dar a uitat de noi, ăştia, care a jucat cu noi. A uitat de noi şi de alţii care au jucat fotbal cu ei şi ştiu. A jucat Astana bine (n.r. pufneşte în râs). V-aţi uitat la meciuri? Săracii... bani mulţi cheltuiţi de pomană. Contează bugetul? Contează ce joci, dar să nu se supere acum prietenul meu Dan, dar dacă se supără, îi trece. Că la noi putem să ne mai zicem câte una, dar cred eu că nu avem orgolii. Şi la el puţin mai mult respect faţă de echipele care se bat cu el acolo sus, că nu e frumos să ne ataci subtil pe noi, care am luptat cu tine acolo şi să ne discreditezi uşor, cu o declaraţie uşoară cu Târgovişte e singura echipă care m-a pus în dificultate de când sunt eu, de doi ani. (n.r. iar pufneşte ironic in râs) Da, dar ai câştigat 4-1. Cum ai câştigat atunci? Întrebare. Cum? Gol din offside la 2 metri, dar nu s-a văzut. Şi "n".

Atunci o să schimb toată echipa când joc cu el şi-l bat, ca să nu zică el. Că şi aia care a zis-o că în 2 ani sunt singurul care schimb echipa toată. Măi, Dane, dar tu ai fost plecat, ai fost prin China, am uitat. Ai fost plecat şi ai uitat că noi am schimbat echipa şi în play-off, şi în Cupă, toată! Când tu erai prin China. Sau pe unde erai. Mai e un coleg de-al tău pe acolo care a făcut şi el ceva şi nu poţi să arunci lucruri care nu-s normale. Şi te-am bătut şi-n Supercupă cu 7 jucători schimbaţi. Uiţi. Ai început tu totul, dar mai sunt şi alţii care au început. Ţi-au murit lăudătorii”, a comentat Gică Hagi.

viewscnt
Articole similare