Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi l-a făcut pe Nicolae Dică să se simtă mic. Ce a spus ”Regele” despre Denis Alibec

VIDEO | Gică Hagi l-a făcut pe Nicolae Dică să se simtă mic. Ce a spus ”Regele” despre Denis Alibec

Superliga

Comentarii

Gică Hagi a vorbit la superlativ despre Denis Alibec, atacant care a marcat două goluri în Astra - Viitorul 3-0. În acelaşi timp, antrenorul şi patronul Viitorului l-a pus pe Dică într-o ipostază incomodă, după conflictul pe care l-a avut cu Alibec la FCSB.

Alibec a arătat o formă excelentă la primul meci jucat pentru Astra, în acest an, 3-0 cu Viitorul. Fostul atacant al FCSB-ului a marcat două goluri şi a fost cel mai bun jucător de pe teren. La final, Gică Hagi a avut multe cuvinte frumoase despre atacantul pe care l-a avut la Viitorul. ”Regele” spune că orice antrenor şi-ar dori un asemenea atacant şi că marii jucători au o personalitate dificilă.

Indirect, trimiterea a fost la Nicolae Dică, cel care a avut un conflict cu Alibec la FCSB şi pe care atacantul l-a acuzat că i-a grăbit plecarea:

”Sunt convins că e foarte bun, problema e la el. Depinde de el totul, nu de alţii. Să nu se mai uite la alţii, la nimeni, să se uite numai la el. Ştie atâta fotbal şi atât de bun fotbalist e, nu cred că unui antrenor să nu îi placă de el. Nu ai cum. Dacă nu îţi place de el, înseamnă că.... ce vrei de la fotbal atunci? Doar bătaie sau luptă? Mai trebuie să ai şi creativitate.

Voi credeţi că cu fotbaliştii mari e uşor să lucrezi? Duceţi-vă la cluburile alea mari şi întrebaţi. Cu toţi fotbaliştii mari e greu să lucrezi, pentru că trebuie să ştii să lucrezi cu ei. 

El e unul dintre jucătorii mari ai noştri, care are talent mult şi ştie fotbal mult. Dar e şi el de vină. Are şi el vina lui, şi o parte mare de vină, pentru că nu vede că problema e numai la el. Depinde numai de Alibec, nu depinde de altcineva. Când va înţelege lucrul ăsta, eu cred că va fi pe drumul cel bun”, a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: gica hagiviitorulalibecdica 

viewscnt
Articole similare