Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Gică Hagi, SPECTACOL TOTAL la conferinţa de presă: ”Ce, între mine şi nevasta mea nu există interese? Există, dar e comun. Nu am zis că plec. Vreţi să scăpaţi de mine?”

VIDEO Gică Hagi, SPECTACOL TOTAL la conferinţa de presă: ”Ce, între mine şi nevasta mea nu există interese? Există, dar e comun. Nu am zis că plec. Vreţi să scăpaţi de mine?”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi s-a dezlănţuit la conferinţa de presă de după Academica Clinceni - Viitorul Constanţa, scor 0-0.

Omul care a făcut din Viitorul Constanţa campioana României l-a apărat pe Cosmin Contra şi a acuzat presiunea pusă asupra echipei naţionale de fotbal a României: ”Am dispărut! M-am săturat să văd la televizor nu putem, ce facem, ce dregem. M-am săturat! Nu accept lucrul acesta, că noi românii nu mai putem. De ce să nu mai putem? Nu vrem, asta e concluzia. Ce am văzut în aceste zece zile cât am stat la televizor şi m-am uitat ce s-a petrecut mi se pare că nu vrem să ne calificăm. Dacă am vrea, am susţine echipa naţională ca lumea. Nu e că la nu ştiu ce se gândeşte Hagi. Atâta negativitate cât am văzut în aceste zece zile e incredibi. Să ataci o persoană care e selecţionerul României când el joacă meciuri decisive ca să ne calificăm. El e al României! Al României! L-aţi jignit! Cum a zis Chivu, dacă şi pe Hagi l-aţi jignit, ce mai contează ceilalţi? Ce mai contăm noi? Dacă şi aici s-a ajuns, domnilor?” a tunat patronul şi antrenorul Viitorului.

”Eu cred că acest lucru la care s-a ajuns cu Cosmin şi cu Puşcaş e din cauza la tot ce s-a făcut în acele zece zile. Aţi creat o presiune pe echipa naţională incredibilă. Nu contează în ce minut câştigi meciul, conta că a fost 3-0. Să nu credeţi că e uşor să câştigi în Feroe. Cine crede, vă rog frumos, cine a zis asta să intre pe teren. Vă rog, intraţi şi jucaţi cu ei, să vedeţi dacă îi bateţi. Intraţi în teren, că ce uşor e să vorbiţi. Aţi încercat să o puneţi, că eu am zis de interese. Credeţi că nu există interese? Ce, voi nu aveţi interesele voastre?  Ce, între mine şi nevasta mea nu există interese? Există, dar e comun. Nu am zis că plec. Nu mai băgaţi titlul acela, Hagi pleacă! Gata, lasă Viitorul. Vreţi să scăpaţi de mine? Nu vă mai sunt drag? O să rămân, o să fac. În continuare o să pedalez” şi-a continuat Gică Hagi spectacolul de la conferinţa de presă.

FC Viitorul a remizat, duminică, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a XIII-a, ultima a turului sezonului regulat al Ligii I.

Afla mai multe despre: gică hagiviitorul constanţa 

viewscnt
Articole similare