Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gigi Becali a râs în hohote de Dinamo: ”Ne fac jocul, lucrează pentru noi!”

VIDEO | Gigi Becali a râs în hohote de Dinamo: ”Ne fac jocul, lucrează pentru noi!”

Dinamo București

Comentarii

Anul 2019 este un nou început pentru Dinamo, cu Mircea Rednic pe bancă şi o mulţime de nume noi în lot. Chiar dacă dinamoviştii au câştigat primele două meciuri din acest an, Becali nu crede că marea rivală se poate califica în play-off şi este ironic la adresa echipei "Puriului".

"(n.r. Intră Dinamo în play-off?) (râde) Păi stai mă... (n.r. Dar victoria la Sepsi?) Da, am vrut. Păi, Dinamo ne face jocul. Şi Cristea, de ce l-am lăsat acolo? Armă letală secretă. Dinamo lucrează pentru noi. O scoate pe Sepsi din play-off. (n.r. Păi şi nu o să fie mai greu cu Dinamo?) O scoate pe Sepsi din play-off. Nu că intră ea. E imposibil. Voi, e normal rating, dar e imposibil. Nu se poate. A bătut şi Botoşani şi Iaşi. Pe cine să scoată? Pe Astra nici atât, Viitorul nu, pe cine scot ei? Că mai sunt 3 etape de unde să scoată. Staţi să vedeţi ce se desfumlă. Cu cine au acum? Botoşani. O să vedeţi”, a spus Becali despre şansele "câinilor" pentru intrarea în play-off. 

Cu trei etape înainte de finalul sezonului, Dinamo este pe locul 11, cu 28 de puncte, cinci distanţă de prima poziţie din play-out, FC Botoşani, împotriva căreia "câinii" joacă etapa viitoare. 

Afla mai multe despre: gigi becalidinamofcsb 

viewscnt
Articole similare