Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | GOL FABULOS marcat de un fundaş central al Viitorului U17, în meciul câştigat în faţa ruşilor de la Zenit. Cursă începută din propriul careu

VIDEO | GOL FABULOS marcat de un fundaş central al Viitorului U17, în meciul câştigat în faţa ruşilor de la Zenit. Cursă începută din propriul careu

Farul Constanța

Comentarii

Formaţia de juniori sub 17 ani a a celor de la FC Viitorul Constanţa s-a impus, duminică, scor 3-1 (0-1), în primul meci de la Saudi Leaders Cup, competiţie amicală ce se desfăşoară în aceste zile în Arabia Saudită. Eroul meciului a fost fundaşul central Dan Sîrbu, marcator a două goluri. Primul dintre ele a fost de generic. A pornit în sprint din propriul careu şi nu s-a oprit decât după ce a înscris.

Prima fază mai periculoasă de poartă a coincis cu golul ruşilor, Vladislov Kholmanskikh punctând în poarta constănţeană după ce l-a depăşit şi pe Trandafir, 0-1. Viitorul U17 nu a acuzat şocul şi a luat cu asalt poarta lui Korolev. Mai întâi Mălăele (min.20) a şutat de la marginea careului şi Korolev a reţinut, iar mai apoi (min.32) centralul partidei nu a acordat penalty pentru Viitorul la henţul clar în propriul careu al lui Murzakov. În min.33 Zenit a rămas în zece jucători după ce Murzakov l-a faultat dur pe Tănasă. Până la pauză jucătorii pregătiţi de Constantin Fălină şi Ştefan Sandu au mai irosit două şanse importante prin Andronache (min.35, călcâi spectaculos pe lângă poartă) şi Bodişteanu (min.38, ratare în situaţie de unu la unu cu portarul ruşilor!).

La cinci minute de la reluare FC Viitorul U17 a reşit egalarea prin Dan Sîrbu, care a luat pe cont propriu o acţiune personală şi a încheiat-o cu un şut în forţă, ce l-a lăsat fără replică pe Korolev, 1-1. 

GOLUL SENZAŢIONAL de 1-1

În minutul 51, Bodişteanu a executat o lovitură de colţ, iar Dan Sîrbu a preluat impecabil pe piept şi a înscris cu un şut plasat la colţul lung, 2-1. Finalul a aparţinut tot jucătorilor români, care au mai irosit două ocazii mari prin Mălăele (min.55, şut din afara careului respins în corner de portar) şi Bodişteanu (min.77, şut din poziţie ideală respins cu capul de un adversar) înainte ca Rareş Burnete să închidă tabela în min.80+2: intrat în repriza secundă, Burnete a driblat un apărător şi portarul înainte de a puncta din centrul careului, 3-1.

REZUMAT INTEGRAL VIITORUL - ZENIT 3-1

Afla mai multe despre: dan sirbuviitorulzenti 

viewscnt
Articole similare