Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gol la debut pentru Vlahovic în Juventus - Verona, Atalanta, înfrângere surprinzătoare la primul meci al lui Mihăilă! Toate rezumatele zilei din Serie A AICI

VIDEO | Gol la debut pentru Vlahovic în Juventus - Verona, Atalanta, înfrângere surprinzătoare la primul meci al lui Mihăilă! Toate rezumatele zilei din Serie A AICI

Serie A

Comentarii

Duminică au avut loc şase partide din etapa a 24-a a Serie A.

Juventus a mutat decisiv în mercato şi se vede. Dusan Vlahovic a avut nevoie de mai puţin de 13 minute pentru a puncta în tricoul bianco nerro. A fost o pasă magistrală a lui Dybala. 

Vlahovic a ajuns la golul cu numărul 18 în Serie A în acest sezon. Şi cealaltă achiziţie a torinezilor din această iarnă a punctat. Denis Zakaria a înscris din pasa lui Morata. Elveţianul a şi ieşit accidentat.

Napoli şi-a recuperat poziţia a doua în Serie A după o victorie venită greu, în repriza secundă. Osimhen a înscris al şaselea său gol stagional şi a deschis scorul după o oră de la start.

În al zecelea minut de prelungiri, Petagna a dublat avantajul lui Napoli, care s-a apropiat la un punct de liderul Inter.

Valentin Mihăilă a debutat cu o înfrângere la Atalanta. Mijlocaşul transferat de la Parma a intrat pe teren în minutul 72 în partida contra lui Cagliari.

După o primă repriză fără goluri, Pereiro a deschis scorul. Situaţia s-a complicat şi mai mult pentru bergamasci din minutul 52. Musso a fost eliminat direct, pentru un faul asupra aceluiaşi Pereiro.

Palomino a restabilit egalitatea în minutul 64, însă tabela s-a modificat din nou, după patru minute. Răzvan Marin a creat faza din care Pereiro a reuşit dubla. Cagliari s-a impus cu 2 la 1 şi a părăsit locurile retrogradabile.

Sassuolo a suferit cea mai gre înfrângere din ultimul an. Echipa lui Chiricheş, care a fost integralist şi a avut o şansă de a înscrie un gol spectaculos, a fost umilită de Sampdoria.

Caputo, fost jucător al neroverzilor, a înscris după doar cinci minute de la startul partidei. Imediat, Sensi, abia venit sub formă de împrumut de la Inter, a dus scorul la 2-0.

Conti a făcut scor de neprezentare în partea a doua. Tabela a fost închisă de Candreva, care a marcat o scăriţă perfectă în final.

Udinese a obţinut o victorie în ultimele minute ale partidei cu Torino. În minutul 90+2 Mandragora a fost eliminat, iar din lovitura liberă care a urmat argentinianul Molina a deschis scorul. 

Portarul Milinkovic Savic a făcut o gafă de proporţii soldată cu o lovitură de la 11 metri. Un alt argentinian, Pussetto a transformat la ultima fază a partidei.

Bologna şi Empoli au remizat spectaculos, chiar dacă fără goluri. A fost egal şi la bare: Arnautovic a avut-o pe a gazdelor, iar Di Francesco pe a oaspeţilor.

Afla mai multe despre: serie a 

viewscnt
Articole similare