Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care ar putea să o coste drastic pe FCSB în lupta pentru titlu: ”Dacă vrei să câştigi campionatul, nu ai voie să faci aşa ceva” | EXCLUSIV

Fotbalistul care ar putea să o coste drastic pe FCSB în lupta pentru titlu: ”Dacă vrei să câştigi campionatul, nu ai voie să faci aşa ceva” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit să obţină doar o remiză din meciul cu FC U craiova, încheiat 2-2.

FCSB a fost aproape de a se face de râs împotriva celor de la FC U Craiova, deşi nici rezultatul de egalitate obţinut nu este unul mult mai îmbucurător pentru roş-albaştri.

Oltenii au condus la pauză, 1-0, şi au revenit în avantaj rapid după egalarea FCSB-ului, însă Claudiu Keşeru i-a salvat pe bucureşteni, de la punctul cu var, după ce Ianis Stoica a scos un penalty.

Fotbalistul care ar putea să o coste drastic pe FCSB în lupta pentru titlu

În urma meciului, Constantin Zotta şi Andrei Vochin au analizat momentele cheie ale partidei şi au ajuns la concluzia că Andrei Vlad ar putea să o coste titlul pe FCSB.

Aşa cum s-a întâmplat şi în sezonul trecut, internaţionalul român este predispus greşelilor în momente importante, iar formaţia roş-albastră ar putea avea de suferit din cauza sa.

Mai degrabă e o greşeală de portar, pentru că se vede foarte clar la una dintre reluări că gândul lui e că mingea va veni ca centrare şi fac un pas spre dreapta, suficient cât să nu mai poată să se redreseze la timp şi să devină, cum spune el, lent.

Şi execuţia e bună, dar de regulă, de la distanţă de asta, sunt peste 25 de metri, portarul nu are voie să primească gol”, a declarat Andrei Vochin, pentru Telekom Sport.

Dacă vrei să câştigi campionatul, nu prea ai voie să iei astfel de goluri, decât dacă eşti atât de bine organizat încât înscrii trei-patru goluri pe meci.

Aici, din punctul meu de vedere, e o greşeală mare, pentru că el face un pas spre dreapta şi nu poate ajunge. E un gol parabil”, a spus Constantin Zotta, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: andrei vlad 

viewscnt
Articole similare