Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gol reuşit de Eric Bicfalvi în campionatul Rusiei. Cum a marcat românul

VIDEO | Gol reuşit de Eric Bicfalvi în campionatul Rusiei. Cum a marcat românul
Comentarii

Fotbalistul echipei Ural, Eric Bicfalvi, a înscris un gol în meciul terminat la egalitate, sâmbătă, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia Spartak Moscova, în etapa a 18-a a campionatului Rusiei.

VIDEO | Gol reuşit de Eric Bicfalvi în campionatul Rusiei. Cum a marcat românul

Bicfalvi, căpitanul oaspeţilor, a marcat în minutul 64. El a rămas pe teren până în minutul 90+5.

Primul gol al echipei Ural a fost înscris de Vloet ’29 (penalti). Pentru Spartak a înscris Litvinov, în minutele 45+4 şi 75.

  • Ural ocupă locul 10 în clasament, cu 22 de puncte, în timp ce Spartak Moscova este pe 2, cu 37 de puncte. Lider este Zenit, care are 42 de puncte.

Video cu reuşita lui Bicfalvi:

Eric Bicfalvi a ajuns pentru prima dată în Rusia la Tom Tomsk, în 2016, de la Dinamo Bucureşti, dar după un sezon a fost transferat la Ural cu care mai are contract până în vară şi unde are cele mai bune cifre din carieră: 167 de meciuri, 53 de goluri şi 15 pase decisive. 

"M-am adaptat repede (n.r. - în Rusia). În primul rând, am jucat deja în Ucraina. În al doilea rând, Rusia şi România sunt asemănătoare. Aici totul este ca în Europa: bucătărie, cultură, religie, oameni, mod de viaţă", a spus Eric Bicfalvi pentru Sport-express.ru.

De-a lungul carierei, Eric Bicfalvi a jucat la Jiul Petoşani, FCSB, FC Buzău, Volyn Lutsk, Liaoning FC, Dinamo Bucureşti, Tom Tomsk şi Ural.

Afla mai multe despre: eric bicfalvi 

viewscnt
Articole similare