Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Golden State, încă un pas spre finala NBA! Poate câştiga pentru a treia oară consecutiv cel mai râvnit titlu din baschet

VIDEO | Golden State, încă un pas spre finala NBA! Poate câştiga pentru a treia oară consecutiv cel mai râvnit titlu din baschet

NBA

Comentarii

Golden State Warriors a câştigat şi meciul al doilea al finalei cu Portland Trail Blazers, 114-111. Stephen Curry a fost din nou decisiv pentru campioana en-titre, cu 37 de puncte, 8 recuperări şi 8 pase decisive.

Golden State Warriors e de neoprit în drumul către o nouă finală NBA! A câştigat din nou pe teren propriu cu Portland Trail Blazers, în meciul al doilea din finala Conferinţei de Vest. Deşi oaspeţii au început mai bine şi au avut avantaj şi de 17 puncte în startul sfertului al treilea, Golden State a întors rezultatul. Cu 12 minute înainte de final, era egalitate la 89. În ultimul sfert, cele două echipe şi-au împărţit conducerea pe tabelă. Blazers au avut avantaj în cea mai mare parte, dar în ultimele două minute, Stephen Curry a ieşit la rampă şi a dus-o pe Golden State la conducere. Gazdele nu au scăpat de emoţii: Seth Curry a dus-o din nou pe Portland la un punct distanţă, însă nu a fost suficient. Campioana în exerciţiu a punctat de două ori în ultimul minut şi conduce cu 2-0 la general. 
Următoarele două dueluri se vor disputa la Portland. 
 
În finala Conferinţei de Est, primul meci a fost câştigat de Milwaukee Bucks, 108-100 cu Toronto Raptors. Al doilea duel se joacă sâmbătă dimineaţă, de la ora 3:30, în direct pe Telekom Sport 1. 
 
 

Afla mai multe despre: nbagolden stateportland trail blazersfinala conferintei de vest 

viewscnt
Articole similare