Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Goluri şi faze spectacol în Italia,Germania şi Spania în direct la Telekom Sport. 6 goluri în meciul lui Chiricheş! Toate rezumatele zilei le vezi AICI

VIDEO | Goluri şi faze spectacol în Italia,Germania şi Spania în direct la Telekom Sport. 6 goluri în meciul lui Chiricheş! Toate rezumatele zilei le vezi AICI

Bundesliga

Comentarii

A fost spectacol duminică la Telekom Sport. Meciuri unul şi unul din Italia, Germania şi Spania la posturile noastre de televiziune

Schalke a făcut spectacol în Bundelisga! 

Paderborn a deschis scorul în minutul opt în partida cu Schalke. Nou-promovata este singura echipă din Bundesliga care a înscris în fiecare etapă în primul sfert de oră. Oliveira Souza şi-a făcut singur un cadou de ziua sa. La pauză, scorul a fost egal. Salif Sane a marcat golul cu numărul o mie reuşit de Schalke în deplasare, în Bundesliga. După pauză, minerii au făcut spectacol şi au înscris de patru ori. Serdar a adus-o în avantaj pe Schalke, cu un şut deviat. Apoi, Harit l-a învins şi el pe Huth. Scorul a luat proporţii în ultimele zece minute. Kutucu a punctat şi el, iar Harit a reuşit dubla şi a stabilit scorul final, 1 la 5. Schalke nu mai marcase de cinci ori în deplasare în Bundesliga de 20 de ani.

Spectacol în La Liga: Espanyol bifează prima victorie a sezonului

Espanyol a obţinut prima victorie a sezonului după ce a întors miraculos rezultatul de pe terenul lui Eibar. Fundaşul Ramis a deschis scorul pentru gazde, însă accidentarea sa a fost decisivă. Intrat în locul său, Sergio Alvarez a comis două gafe în două minute. Facundo Fereira şi Granero au profitat, iar Espanyol s-a impus cu 2-1.

Celta Vigo nu a avut nicio şansă în meciul de pe teren propriu cu Granada. Andaluzii au evoluat o oră cu doar opt jucători de câmp. Primul eliminat a fost Jorge, după o decizie discutabilă a centralului. Faultul de roşu al lui Beltran a fost mult mai evident, iar din acel moment misiunea Celtei a devenit imposibilă. În al şaselea minut de prelungiri din prima repriză, oaspeţii au deschis scorul, prin Sanchez. Herrera a marcat un gol senzaţional în actul secund, iar Celta - Granada s-a încheiat 0 la 2.

În Alaves - Sevilla cea mai importantă fază s-a consumat în minutul 37. Joan Jordan a marcat atunci singurul gol al meciului, direct din lovitură liberă. Sevilla a urcat pe primul loc în La Liga cu 10 puncte în 4 etape. Cu un punct peste Ateltico, două peste Real şi trei peste Barcelona.

Serie A: Chiricheş a debutat la Sassuolo, Ionuţ Radu repriză perfectă cu Atalanta

Vlad Chiricheş a avut parte de o primă repriză de coşmar la debutul la Sassuolo. Noua echipă a românului a încasat patru goluri în primele 35 de minute. Cristante a deschis scorul pentru Roma. Imediat, Dzeko a dublat avantajul gazdelor. La debutul în tricoul gialorosilor, Mihtarian şi-a trecut şi el numele pe tabelă. Kluivert a pus caăt coşmarului lui Sassuolo. În repriza a doua, Berardi a marcat din lovitură liberă după aproape patru ani în Serie A. Tot el a mai punctat o dată şi a stabilit scorul final.

Andrei Radu a avut o primă reprriză perfectă în Genoa - Atalanta, dar a luat gol din penalty  în partea a doua, de la Muriel după o fază judecată cu ajutorul sistemului VAR. Pe finalul meciului Genoa a primit şi ea penalty, iar Criscito e egalat. Partida s-a terminat cu încă un gol în poarta lui Radu, care nu putut respinge execuţia lui Zapata. Românul a avut câteva parade excelente în meci. Cea mai importantă din prima repriză a fost în faţa lui Pasalic, iar în repriza secundă a blocat şutul lui Zapata. S-a terminat 2-1 pentru Atalanta care a ajuns la 6 puncte în trei meciuri. Genoa pierde primul meci în Serie A.

Afla mai multe despre: serie abundesligaprimera division 

viewscnt
Articole similare