Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Grevă generală în Catalonia pe toată durata zilei! Echipele de fotbal nu fac excepţie

VIDEO | Grevă generală în Catalonia pe toată durata zilei! Echipele de fotbal nu fac excepţiegalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

UPDATE 12:14 | Jucătorii de la Barcelona, Girona şi Espanyol nu s-au antrenat azi. Nu sunt singurii care nu s-au prezentat la muncă. Este grevă generală în Catalonia, astfel că transportul public, şcolile şi spitalele sunt închise pe toată durata zilei de azi.

Catalanii au luat această decizie din cauza modului violent în care autorităţile au reacţionat în timpul referendumului de duminică, în care sute de persoane au fost rănite. 

VIDEO ÎN TIMP REAL AICI

 

 

--------------------

Peste 90% dintre catalani au votat pentru independenţă la referendumul care a provocat haos, duminică, în Spania.

Astfel, în următoarele 48 de ore, timp în care rezultatele vor fi oficializate, Catalunia ar urma să-şi declare independenţa! În acelaşi timp, guvernul spaniol continuă să spună că referendumul organizat de catalani este ilegal.

Duminică, toate meciurile din Catalunia au fost anulate, singura partidă care s-a disputat a fost cea dintre Barcelona şi Las Palmas. Ameninţaţi de Ligă că vor pierde cu 0-3, catalanii au jucat, dar n-au permis accesul publicului pe Camp Nou, în semn de protest.

Şi asta nu a fost tot. Carles Vilarrubi, vicepreşedintele clubului, plus Jordi Mones şi Xavier Vilajoana, doi oameni importanţi din conducere, au decis să-şi dea demisia din cauza faptului că Barcelona-Las Palmas nu a fost amânat.

Rămâne de văzut ce va decide Barcelona după ce Catalunia îşi va proclama independenţa, dar este mai mult ca sigur că Messi şi compania vor continua în La Liga, după modelul lui AS Monaco din Ligue 1.

Afla mai multe despre: barcelonareferendumla ligacatalunia 

viewscnt
Articole similare