Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hagi a explicat conflictul cu Yesilova: ”Mi-a strigat HÎRSÎZ, în turcă”. Ce înseamnă şi de ce s-a enervat ”Regele”

VIDEO | Hagi a explicat conflictul cu Yesilova: ”Mi-a strigat HÎRSÎZ, în turcă”. Ce înseamnă şi de ce s-a enervat ”Regele”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu Yesilova la finalul meciului cu Astra. Tehnicianul celor de la Viitorul a ripostat după ce Yesilova l-a făcut hoţ, în urma golului marcat de Viitorul în prelungiri.

Un episod neplăcut. Eu mă duceam la nea Gigi, să-mi cer scuze, atât am vrut să-i comunic. Dar am auzit un cuvânt urât în turcă, de la o persoană pe care nu vreau s-o numesc. M-am dus la el să-l întreb de ce vorbeşte aşa. Mi-a zis <<hîrsîz>>, asta înseamnă hoţ în turcă. Personaje ca el ar trebui să fie din ce în ce mai rare.

Cred că s-a făcut dreptate că am dat gol, chiar dacă pe final. Mă bucur mult pentru Băluţă. A făcut lucruri bune, dar şi lucruri mai puţin bune. Mă aşteptam însă să jucăm mult mai bine”, a spus Hagi, la Telekom Sport.

ŞI HAGI A STRIGAT <HÎRSÎZ>

În 2005, pe vremea când o antrena pe Galatasaray, Hagi i-a făcut hoţi pe fani, crezând că aceştia i-au furat telefonul.

Afla mai multe despre: hagiyesilovascandal,  

viewscnt
Articole similare