Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO "Hagi nu a făcut nimic pentru fotbalul românesc". "Regele" a izbucnit din nou după ce a auzit întrebarea şi a dat drumul atacurilor: "Suntem scoşi din fotbal"

VIDEO "Hagi nu a făcut nimic pentru fotbalul românesc". "Regele" a izbucnit din nou după ce a auzit întrebarea şi a dat drumul atacurilor: "Suntem scoşi din fotbal"

Superliga

Comentarii

Gică Hagi nu a trecut peste decizia Federaţiei Române de Fotbal de a nu-l invita la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020, la care au luat parte mai multe personalităţi din fotbalul mondial. La câteva zile de la eveniment, "Regele" a venit cu noi precizări în acest caz.

Gică Hagi, nemulţumit de decizia FRF

FRF a fost arătată cu degetul după ce Hagi nu a fost invitat la tragerea la sorţi de la Bucureşti, dar federaţia s-a apărat printr-o scrisoare adresată lui Gică Hagi. Neimpresionat, fostul decar al naţionalei a continuat subiectul: "Întrebaţi-l pe domnul preşedinte (n.r. - Răzvan Bulreanu) şi pe ceilalţi. Nu e nimic. Dacă nimeni nu simte lucrul ăsta, înseamnă că Hagi nu a făcut nimic în fotbalul ăsta. E important ce am înţeles eu. Hagi nu a făcut nimic pentru fotbalul românesc. Istoria nu au cum s-o şteargă, faptele nu pot fi şterse. Ca ţară, e bine. Am văzut şi în seara asta anumite lucruri. 

Fotbalul românesc eu l-am jucat, am jucat pentru el. Eu zic realitatea, nu trebuie să comentez ce zic alţii. Eu ştiu ce am făcut, cum am luptat şi ştiu după ce am făcut, eu nu sunt de ăsta care stă acasă. Am investit în tineri şi pe unii i-a deranjat prea mult acea performanţă, cea de la U21, că Hagi a dat prea mulţi jucători. E doar plăcere. Era o chestiune doar de o invitaţie şi atât.

Câţi au fost acolo... A fost toată România. Nici nu m-am gândit la asta. Nu puteam să fiu ambasador, eu nu sunt de ambasador, eu sunt de tehnic. Eu sunt manager, îmi place partea tehnică. Nu e obligat nimeni cu mine să facă ceva. Nimeni nu o să şteargă ce am făcut. Fiecare e cu destinul lui. Să mai vină o generaţie care să mai facă ce am făcut noi. Generaţia de Aur e scoasă din fotbal, e eliminată din fotbal. Nimeni nu mai e din acea generaţie. Găsim noi motive şi vedem ce facem", a declarat Hagi la finalul partidei Viitorul - Astra 0-1

Viitorul - Astra 0-1

Joi seara, Astra s-a impus la Ovidiu, datorită golului marcat de Valentin Gheorghe de pe finalul partidei, în urma pasei lui Denis Alibec: "A fost o greaşală mare a mijlocaşilor şi a fundaşilor centrali. Până atunci am jucat un fotbal destul de bun, am fost neinspiraţi în careu, Rivaldinho era obosit. Ştiam că nu e pregătit să joace din trei în trei zile, am încercat să aduc ceva, dar e greu. Ăsta e fotbalul, nu avem ce face. Sunt şi astfel de momente.  Nu ai ce să-i faci fotbalului, trebuie să ştii să treci peste, să trângi rândurile şi încercăm să unim din nou lucrurile şi să vină iar victoria", a adăugat antrenorul Viitorului. 

Afla mai multe despre: gica hagifrfscrisoare frftargere la sorti grupe euro 2020razvan burleanu 

viewscnt
Articole similare