Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hagi o laudă pe Dinamo înainte de duelul direct: "Are spirit, are tradiţie, are orice". Nu va putea conta pe trei jucători

VIDEO | Hagi o laudă pe Dinamo înainte de duelul direct: "Are spirit, are tradiţie, are orice". Nu va putea conta pe trei jucători

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul joacă primul meci din noul sezon de Liga 1 pe teren propriu, la Ovidiu, dar Gheorghe Hagi nu o subestimează pe Dinamo. Totodată, "Regele" a dezvăluit şi cei trei jucători pe care nu va putea conta în meciul de luni seară.

"Suntem în faţa unui nou început, un an care va fi greu, ştim că drumul va fi lung, trebuie să luptăm, să ne sacrificăm. Începem cu un meci acasă, contra unei rivale care are tradiţie, are istorie, care a făcut foarte multe schimbări în această vară. Cred că au format un lot competitiv, aşa cum au şi declarat-o, jucători care au jucat, care au meciuri în picioare. Preşedintele are experienţă, antrenorul are experienţă, a format un lot bun, Dinamo e puternică, întotdeauna e puternică pentru că are tradiţie, spirit, are orice", a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă dinaintea meciului.

  • FC Viitorul - Dinamo se joacă luni, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 1 

Pe lângă Ianis Hagi, plecat la Genk, Hagi are trei absenţi pentru duelul cu echipa lui Eugen Neagoe: "Drăguş, Casap şi cu Filip sunt separaţi, uşor, uşor o să vină şi ei dar nu fac parte din lot".

În sezonul trecut, la Ovidiu, Viitorul s-a impus cu scorul de 4-1. În tur, pe "Ştefan cel Mare", Dinamo a câştigat la limită, 1-0. 

Afla mai multe despre: hagiviitoruldinamo 

viewscnt
Articole similare