Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hagi şi Dan Petrescu s-au pus de acord: ”Gică se bate extraordinar pentru fotbalul românesc. Sunt lângă el”

VIDEO | Hagi şi Dan Petrescu s-au pus de acord: ”Gică se bate extraordinar pentru fotbalul românesc. Sunt lângă el”

Superliga

Comentarii

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu îi dă dreptate fostului său coechipier din Generaţia de Aur în privinţa problemelor uriaşe pe care le au echipele din România în Cupele Europene, precum şi în demersul ”Regelui” de a forţa mâna UEFA pentru o prezenţă în grupele Champions League.

”O să dispărem, nu mai staţi să vă uitaţi, ne trimit în Liga a 5-a pe hârtie. E nevoie să mergem şi să le punem hârtia pe masă şi să-i întrebăm de ce noi am fost eliminaţi din hârtie” a atacat Gică Hagi. Patronul şi antrenorul Viitorului consideră că UEFA ar trebui să schimbe regula coeficientului şi că echipele campioane din cele 32 de ţări din Europa ar trebui să participe direct în grupele UEFA Champions League.

De aceeaşi părere este şi Dan Petrescu, actualul antrenor al CFR-ului. Fostul mare fundaş dreapta de la Chelsea şi echipa naţională a României mărturiseşte: ”Ştim problemele din România, ştim că nu sunt bani, nu putem să ne batem cu alte campionate. În Cipru, în Grecia se cheltuiesc foarte mulţi bani, jucători de valoare aduşi, în România nu pot să vină jucători de valoare pentru că salariile pe care le plătim noi sunt foarte mici. E normal să avem probleme şi să fim pesimişti cu toţii. Hagi are dreptate” explică Petrescu.

”Hagi are mare dreptate! Se bate extroardinar pentru echipa lui”

Antrenorul campioanei a mai continuat apoi pe aceeaşi linie: ”Normal că Gică Hagi se bate extraordinar pentru fotbalul românesc şi are dreptate 100% în ce spune. Nu înţeleg de ce am avut Revoluţia, de ce suntem liberi şi e democraţie şi noi suntem tot în comunism, ne-au băgat prin urna nu ştiu care, trebuie să jucăm 100 de meciuri să ajungi în grupe. E logic ca orice campioană din Est, România, Bulgaria, Slovenia trebuie să meargă direct în grupe, mi se pare normal.  Nu să aibă unii 4-5 echipe în Champions League şi România să nu aibă nicio echipă. Nu mi se pare corect. Dacă fotbalul e corect, ar trebui să se gândească şi la noi şi mă gândesc că în viitor vor dispărea foarte multe cluburi pentru că, nefiind bani, cum putem să menţinem?  Eu cât am fost la Urziceni am cumpărat jucători după ce am ajuns în grupele UCL. Nu înţeleg de ce e criticat atât fotbalul românesc în momentul în care tu nu ai bani. Dacă nu ai bani, cum vrei să ai rezultate?Echipele din România cum să aducă jucători valoroşi? Orice echipă care câştigă campionatul şi vrea să se ducă în grupe trebuie să cumpere jucători valoroşi. Fără jucători valoroşi puteţi să aduceţi orice antrenor din lume. Fără jucători nu ai cum” a mai adăugat tehnicianul CFR-ului. 

Afla mai multe despre: dan petrescugică hagi 

viewscnt
Articole similare