Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Halep a devenit principala vedetă din Time Square, la New York. În ziua debutului la US Open, a apărut şi într-un spot alături de rivala Serena Williams

VIDEO | Halep a devenit principala vedetă din Time Square, la New York. În ziua debutului la US Open, a apărut şi într-un spot alături de rivala Serena Williams galerie foto

Simona Halep

Comentarii

Halep debutează azi la ultimul Grand Slam al anului. Faptul că întreaga ţara o susţine a devenit cunoscut şi la New York.

Halep debutează astăzi la US Open, în faţa americancei Gibbs. Simona e pe locul 4 mondial, dar poate redeveni numărul 1 dacă se impune la ultimul Grand Slam al anului. Celelalte două condiţii care trebuie îndeplinite sunt ca Barty să nu depăşească faza sferturilor, iar Karolina Pliskova să nu ajungă în finală. 

Dacă nu era deja, Halep a devenit super vedetă la New York. A apărut într-o reclamă luminoasă chiar în Time Square, cea mai aglomerată piaţă a metropolei americane şi, după unele topuri, cel mai vizitat obiectiv turistic din lume. 

Simona a apărut şi într-un spot alături Serena Williams. Cele două şi-au unit forţele pentru a promova ultimul model de rachetă Wilson. 

Afla mai multe despre: haleptenis. williams,  

viewscnt
Articole similare